Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím si, že pro jednorázové moštování menšího množství by mělo stačit jablka rozkrojit na 1/4 a lisovat je v tomto stavu. Výtěžnost sice bude nižší, než při lisování drti, ale šťáva určitě poteče. Pokud by se rozkrájená jablka podařilo ještě nějak rozsekat na drobnější části například sekáčkem či velkým nožem, možná i nadrtit palicí, bylo by to ještě lepší. To ruční nadrcení si představuji třeba tak, že nasypu určité množství nakrájených jablek do velkého hrnce a nějakým "kopistem" je rozmělním, rozmačkám.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika