Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rada skúšam vyrábať doma všelijaké bylinné a ovocné likéry. Moc do tej problematiky nevidím a preto by ma zaujímalo - pri akom objeme alkoholu už nebude likér kvasiť? chcem ho uchovať v pivnici. ešte sa mi to teda nestalo, že by sa mi likér skazil, ale logika mi vraví, že ak dám napr. do 500ml ocukreného bylinného "vývaru" 100ml 40% alkoholu, výsledné množstvo alkoholu je dosť malé a teda cukor začne kvasiť a likér môžem vyhodiť. čo vy na to? treba nejak vypočítat množstvo pridaného alkoholu na množstvo cukru? a čo podiel vody? a čo pridaná kyselina citronová ako konzervant? adri

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika