Tank mix: Baycor, Calypso, Omite

host - 81.42 (?)
13.6.2013 20:04

Už se vůbec nedivím, že chtějí zakázat používání Přípravků na ochranu rostlin zahrádkářům. Právě toto je jedna z ďábelských kombinací, které nic neřeší ohledně škůdce, ale zároveň mohou poškodit přírodní rovnováhu, a včely nevyjímaje. Podle toho, jak jsem byl školen na používání Přípravků na ochranu rostlin, každý TM, který není výslovně uveden v příbalovém letáku, je škodlivý životnímu prostředí. Proto zdar všem jedařům.

Wendy

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 81.42 (?), 13.6.2013 20:04

Už se vůbec nedivím, že chtějí zakázat používání Přípravků na ochranu rostlin zahrádkářům. Právě toto je jedna z ďábelských kombinací, které nic neřeší ohledně škůdce, ale zároveň mohou poškodit přírodní rovnováhu, a včely nevyjímaje. Podle toho, jak jsem byl školen na používání Přípravků na ochranu rostlin, každý TM, který není výslovně uveden v příbalovém letáku, je škodlivý životnímu prostředí. Proto zdar všem jedařům.

Wendy

host - 41.143 (?), 13.6.2013 22:01

Už se vůbec nedivím, že chtějí zakázat používání Přípravků na ochranu rostlin zahrádkářům

Ne všechny přípravky chtějí zakázat. Zakázány budou přípravky, které obsahují R-vety: R40 a R63.

Vinšálek - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1862) - 82.212 (?), 13.6.2013 23:27

Pane Mittwoch, ten ledek bych k tomu nedával. Kdybyste někde přešvihl dávku, mohlo by to pálit. Calypso je dost silná olejová suspenze. Jinak s Diskusem bez problémů.
Ledek bych stříkal ráno, za chládku, ale rosa nesmí být příliš silná.
Já používám Wuxal Kalcium.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu6.6.2025
Filtrace kohoutkové vody6.6.2025
Robotická sekačka na chalupu5.6.2025
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025