Tak tomu já nevěřím, je to blbost která se nemohla stát. Jedíné vysvětlení, někdo si z Vás pěkně vystřelil a přesadil za jiný stromek a nebo jabloň odešla a z kořene švesty vyrazil odkopek. Něco jako že loni jsem z toho otrhal jablka a letos svestky to je spíš na doktora a ne na loskutáka. Možná i majitel dost pije a nebo se chce zviditelnit. VašekB.
Tak tomu já nevěřím, je to blbost která se nemohla stát. Jedíné vysvětlení, někdo si z Vás pěkně vystřelil a přesadil za jiný stromek a nebo jabloň odešla a z kořene švesty vyrazil odkopek. Něco jako že loni jsem z toho otrhal jablka a letos svestky to je spíš na doktora a ne na loskutáka. Možná i majitel dost pije a nebo se chce zviditelnit. VašekB.
Je to hloupost a na tu stránku nemrkejte, je tam skrytá reklama. Na př. s tinitem vám nikdo nic neudělá a lákají jen toho, kdo se chytí v dobré víře, že mu někdo pomůže od zvonění v uších. Vím, je to k zbláznění, ale musí se na to zvyknout.
Tento odkaz jsem sem dal bez jakýchkoli postraních úmyslů.Narazil jsem na něj když jsem šmejdil po internetu s heslem švestka.Připadal mi natolik absurdní, že jsem ho sem uvedl pro zasmání.Hezký večer přeje Pepík
Nejvic me pobavila teorie "krizeni propletenim korenu" . Je celkem zajimave kolik lidi je tomu schopno uverit. Ale na druhou stranu, vsichni nemuzeme rozumet vsemu.