Jakou atraktivní švestku pro děti

host - 218.50 (?)
4.2.2012 18:55

Dobrý den. Althanovu máme, ta opravdu nemá chybu. Šťavnatá, sladká, výborná. Rozhodl jsem se, že to s tím Tophitem zkusím. Je to hezký stromek, a i přez tu nadmořskou výšku, jak jsem již psal 450m.n.m, to nakonec nevzdám.Dost věřím té naší perfektně chráněné a osluněné poloze. Dobře se tu daří i broskvím. Sousedi mají starší stromy Redhaven, které jsou každý rok obsypány obrovskými plody.Mají na to takový svůj fígl. Na podzim kolem stromků rozházejí uleželý hnůj.A ono jak přez zimu různě taje, tak se z toho vyplavují do země různé živiny a na jaře ten hnůj zase shrabou.Věřte nebo ne, ono to funguje! Nádherné veliké zdravé stromy a ty broskve radost pohledět.smiley Dobře zde jdou i meruňky, jen se musí stříknout proti monolioze.Vím, že toto patří do jiného vlákna, já jen chtěl nastínit tu polohu a možná trochu poradit.Díky tomu jsem začal věřit, že i ta Tophitka dojde lepší chuti.To ale ukáže čas.Moc všem děkuji za reakce.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 218.50 (?), 4.2.2012 18:55

Dobrý den. Althanovu máme, ta opravdu nemá chybu. Šťavnatá, sladká, výborná. Rozhodl jsem se, že to s tím Tophitem zkusím. Je to hezký stromek, a i přez tu nadmořskou výšku, jak jsem již psal 450m.n.m, to nakonec nevzdám.Dost věřím té naší perfektně chráněné a osluněné poloze. Dobře se tu daří i broskvím. Sousedi mají starší stromy Redhaven, které jsou každý rok obsypány obrovskými plody.Mají na to takový svůj fígl. Na podzim kolem stromků rozházejí uleželý hnůj.A ono jak přez zimu různě taje, tak se z toho vyplavují do země různé živiny a na jaře ten hnůj zase shrabou.Věřte nebo ne, ono to funguje! Nádherné veliké zdravé stromy a ty broskve radost pohledět.smiley Dobře zde jdou i meruňky, jen se musí stříknout proti monolioze.Vím, že toto patří do jiného vlákna, já jen chtěl nastínit tu polohu a možná trochu poradit.Díky tomu jsem začal věřit, že i ta Tophitka dojde lepší chuti.To ale ukáže čas.Moc všem děkuji za reakce.

host - 0.146 (?), 4.2.2012 20:43
Jestli máte dost místa skuste opál je moc dobrej

host - 218.50 (?), 5.2.2012 7:09

Velice rád bych ten Opál zkusil, ale už bohužel nemám kam ho dát. Ještě chci na jaře dát jednu meruňku Pincot a zahrada bude plná. Ale doporučím ho známím.

host - 46.80 (?), 18.2.2012 10:43

Opal, Katinku i Malvazinku mám od Radima Peška. Letos by měly prvně zaplodit. Tak se těším. 

Milan Fiala - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (196) - 95.245 (?), 19.2.2012 16:48

Skuste križenca Slivky a Marhule vola sa DAPLE DANDY ma 120G chutovo je viborna.

DAPLE DANDY
DAPLE DANDY

Milan Fiala - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (196) - 95.245 (?), 19.2.2012 16:54

A ešte jeden ktiženec Broskvo-švestka MELITOPOLSKI.

MELITOPOLSKI
MELITOPOLSKI
Melitopolski
Melitopolski

Milan Fiala - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (196) - 95.245 (?), 19.2.2012 18:31

Dalšie obrazky Slivky-Marhule PLUMCOT -DAPPLE DANDY.

DAPPLE DANDY
DAPPLE DANDY

host - 182.227 (?), 19.2.2012 18:40

Ono je vidět, že prodejci opisují jeden od druhého.Melitopolski je spíše než co jiného meruňka.Samozřejmě, že prodejci určitě vidí, že jejich stromek, který prodávají je typická meruňka.Fotku plodů nemám, ale pdívejte se třeba zde. P

Milan Fiala - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (196) - 95.245 (?), 20.2.2012 16:41

Dufam že raz aj naše deti budu jest taketo blumy.

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317) - 67.66 (?), 20.2.2012 19:44

Já doufám, že naše děti budou jíst plody chuti pravé Domácí švestky. Žádný z plumcotů mě lepší chutí nepřesvědčil.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz