Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Takovou recepturu neznám. Za studií jsm vyráběli holkám griotku a protože peněz (a tedy i lihu) bylo málo nechali jsme rozkvasit - vlastně úplně vykvasit - rozmačkané višně s cukrem. Až kvašení ustalo, stočili jsme polotovar - takové sladší víno. To jsme doplnili lihovinou, případně dosladili. Višňovka ale byla horší než macerát celých plodů, navíc obvykle nebyla úplně čirá. Zato veškerý přidaný alkohol skončil v nápoji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika