Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já měl višní po maceraci na gritoku jen z 8 kg čerstvých, tedy pak asi méně, protože likéru je vždycky o 1/2 litru víc než destilátu nalitého na višně. Ale kal tam není žádný. Znamená to, že jste nejdřív ty višně vykvasil a teprve potom maceroval? Vím, že se to taky tak dělá, ale mně se to nikdy moc nepovedlo.
   Zkusil jsem skoro všechny williamsovky(je to moje srdcovka), co se prodávají v Makru (jistě bude plno dalších). Žádná mi nepřišla lepší než RJ. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika