Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Porovnání třešňovic má jeden problém. U třešní je obrovský rozdíl v aromatičnosti destilátu v závislosti na použité surovině. Třešňovice z přezrálých skorých srdcovek (např. Kaštánky)  je o třídu lepší než z pozdních chrupek. Rád bych se stal nezávislým arbitrem. Ovšem ochutnávat bych musel anonymně. Jinak bych asi nebyl nestranný a fandil značce pavelmicek.
   Co se týče průtahového destilátu. Měl jsem za to, že se používá tam, kde surovina je vzácná,  a vysoce aromatická, kde by výroba klasickým kvašením nebyla možná či rentabilní a výsledek ani nebyl lepší. Tedy jalovec, maliny, hořcový kořen, plané trnky, aj. Že by někde dělali průtahový destilát z jablek, hrušek nebo třešní, to jsem neslyšel a že by byl lepší než z fermentovaného ovoce, tomu snad nikdo nevěří.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika