Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neplatí, čím vyšší hodnota Brix tím lepší chuť. A musí se počítat i s lokalitou pěstování. Zavrhli by jste třeba Hanitu (tady 22 °Bx) nebo Č. rodnou s 23 °Bx? A třeba hodně zralá ZR, která mi přijde tak sladká, že zkonzumujete jen pár plodů, měla kolem 25 °Bx. Co pak odrůdy s více jak 30 °Bx. Ale zase jiné chuťové složky v nich mohou tu pocitovou sladkost mírnit. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika