Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Žádná podložená fakta nemáte, pouze dohady a spekulace.Suma sumárum to nyní vypadá, že Gabrovská odrůda je ten neznámý americký brouk, kterého ještě nikdo neviděl, a je třeba se ho obávat.Chci nyní zdůraznit, že to tak není! Odrůda Gabrovská,(jen proto, že se někomu nevyvedla, nebo se ji nedaří pěstovat)je stále velmi kvalitní alternatívou za citlivější klony domácích švestek.Není třeba se obávat ji nadále pěstovat.

Proč se zadavatelce nedaří dopěstovat plody z kvetoucího stromu nyní nedokážu objasnit, protože nemám o stromu, jeho zdravotního stavu, půdě, opylovačích, mikroklimatu zevrubné údaje.Ba ani foto kvetoucího stromu není k nahlédnutí.Jinak je to všechno věštění z křištálové koule, a to já dělat nemůžu.

Jinak co se týče ošetřování kultůrních plodin na mé zahradě Vám mohu sdělit, že to dělám rád, a vůbec při tom nemusím pobíhat, nebo běhat.Mě stačí natankovat motorový fukar, nebo klasický postřikovač, a hnedle jde vše snadno.

Podotýkám, že odrůda Gabrovská je víceméně cizosprašná, a tady je namístě připomenout, že je nutností zajistit kompatibilního opylovače.Je poměrně odolná proti mrazovému poškození, rovněž odolnost proti napadení PPV je velmi vysoká.Ať se to někomu líbí, nebo né odrůda Gabrovská je kvalitní odrůda, a nadále bude přectavovat mnohem lepší alternatívu, než "rezistentní" JOJO, nebo Valjevka.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika