Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím, že Petrova kritika Hamanovy bude způsobena taky šarkou. Někdy nejsou projevy choroby na plodech zřetelné, jen je horší kvalita a chuť dužiny. Co s týče Hanity, až do nynějška jsem jí vyčítal malou plodnost, letos se láme jedna větev za druhou.
   Zelená renklóda a Nancyská mají letos dobrý rok. Obě jsou chuťově typické převahou cukrů nad kyselinami, podobně jako Lipnická. Podobná je i Těchobuzická - ostatně je to kříženec švestky a ryngle. Já ale v chuti slivoní muluju tu typickou kadlátkovou voňavě nakyslou příchuť - říkám jí švestkovina. Cítit je samozřejmě v Domácí, ale i v Katince,  Tuleu gras, Č. rodné, Gabrovské, ale v reklódách a mirabelkách není. Tím neříkám, že jsou špatné. Ta vůně se pak dostává i do pálenky.  Ostatně destiláty z mirabelek, renklód a špendlíků se od pravých slivovic chutí hodně liší, zatímco destilát z Katinek skoro vůbec. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika