Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

BOhuzial tyzden po postreku nepozorujem cca ziaden ucinok Prev-B2 na zelene vosky na broskyniach. Vosky su v obrovskom mnozstve stale v zdravej zelenej farbe na listoch broskyne - a to na miestach dobre zasiahnutych postrekom. U man si vosky v plnej sile chodia hore dole po strome. Nalepene lepove pasy zaplnia svojimi telami za necely den a pas uz prestava fungovat. Na lepovom pase vidim, ze vosky umieraju, tam zhnednu a su kaput.
Na listoch maju stale krasnu zdravu zelenu farbu a velku zivotaschopnost. Myslim, ze uz viac PrevB2 nebudem pouzivat. Skoda prace a penazi. Takisto funguje obrat listy napadnute voskami, tie som hodil do suda s vodou a tam tie vosky jasne zahynuly. Len z toho PrevB2 maju vosky velku srandu.
Mi to pripomina ako rady pouzivat proti nim vyluh zihlavy. Kedysi som aj to skusal - nepomohlo. U mna vosky cicaju vo velkom aj samotnu zihlavu... ako potom moze zihlavovy roztok nicit vosky?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika