Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ne, povidla z durancií jsem nevařil. Akorát mi není jasné, když host.199.250 i Jiří 1968 popisují popukané pecky při šetrné destilaci, jak to, že Vám vařením povidel nepopraskaly. Nabízí se možnost, že praskají až pecky namacerované v průběhu kvašení. Ovšem píšete:
A pecky jsou celé... tak jako po vypálení z kvasu
Pak jsou to dvě protichůdná tvrzení, s tím já jako duranciový laik nic nesvedu. Nicméně chuť duranciové pálenky tak silně připomíná aroma jader, že empiricky vidím původ její chuti právě tam.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika