Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Jano lze předpokládat, že Elenu někdo pěstuje.Jenže zatím ještě k jídlu nebude, a lze předpokládat, že až bude dozrávat přibudou i reakce na ní.Já ji nemám, proto ji nemohu spravedlivě hodnotit, a mohu se jen domnívat podle toho co se někde dočtu.Její recenze jsou někdy typu "nahorudolů".Někde ji chválí(asi hlavně pro její toleranci PPV), a jinde né.Někteří tvrdí o ní, že odlučitelnost od pecky je rozporuplná, chuť někdy mdlá, ale to může být tím, že dozrává začátkem řijna, a někde asi nestačí vyzrát do obstojné fáze.

Chtělo by to pane Jano, aby jste nám osvětlil své tvrzení cituji-"...a odolná proti monilióze spolu s Katinkou, Tegerou a Bystrickou resp.Domácou slivkou.

...protože se zdráhám uvěřit tomu,že by slivky typu domácí byly nějak odolné monílii.Fakt že někomu se letos na Katince vyskytlo méně monílie, a jinému taktéž ještě neznamená, že lze odrůdu brát jako odolnou -monílie se průběžně, později vyskytne skoro všude.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika