Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já osobně hodnotím slivovici ze švestek domácích vysoko nad slivovici z durancií...

Já už to podezření dusím v sobě taky.Logicky mi přijde, že z cukru se vyrobí zase jen etyl, a další alkoholové složky, které tady vyjmenovávat nebudu.Pokud je ve švestce méně cukru, tedy se vyrobí při stejném množství aromatu méně alkoholu, a tudíš bude výsledný produkt více aromatický.Tak možná jsou  domácí švestky pro výrobu slivovice  lepší, jenže ty zase nemají ten dodatek v podobě hořkomandlové chuti-nebo se mýlím?

Přitom mi někdo může oponovat,že destiláty z durancií by měly mít zvláštní,oddělenou kategorii.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika