Tak nadmořskou výšku máme úplně stejnou. Nedobré plody Joja jsou jen ty, které ještě dostatečně nezměkly. Většina jich je už konzumovatelná. Chuť je uspokojivá. Je to vždy, když plody naberou potřebné cukry. Problém s pozdnějšími odrůdami je ten, že jsou navíc ještě napadány ptactvem, které je rozklobe. Z bohaté úrody toho nakonec po neustálém polykání plodů moniliovou hnilobou a poškozování ptactvem, moc nezbude. Takže dlouhé vyzrávání je u pozdních odrůd spíše nevýhoda. Například u Toptaste nebo Těchobuzické včasným sběrem nic nepokazím, právě naopak. To samozřejmě platí jen u malých výsadeb. Pokud si můžete dovolit mít Joja třeba tři vedle sebe, tak vám nějaké ty ztráty nevadí. Ale jinak toto současné Jojo by bylo k větší konzumaci velmi vhodné, jelikož by sladšími plody širší veřejnost uspokojilo.