Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

"Školkaři v mém nejbližším okolí" vymřeli. Nebo aspoň si to myslím. Jedna ovocná školka se tady nachází, na výběr napříč sortimentem dají dohromady zhruba 15 odrůd všech ovocných druhů a orientují se zejména na kultivary, které lidi znají ze supermarketů. Takže nějaké nové nebo rezistentní odrůdy rozhodně ne, maximálně tak VP meruňku, Lepotici, Idared nebo Jonagold. Jedno větší zahradnictví by sortimentem mohlo oslovit, cena stromků ale začíná na 180Kč u jabloní, ostatní druhy přes 200. Z toho důvodu se mi eshopy vyplácí už tak od dvou až tří stromků i s poštovným - bohužel. Taky bych raději měl stromek hned když ho chci a s možností výběru. Místo toho musím čekat, až na moji objednávku přijde řada, pak sadím podle toho, kdy stromek došel, ne třeba podle počasí. Jeden rok ve sněhoblátu. Ale co se dá dělat, když lidé chtějí na zahrádkách radši thuje a ovocné stromky (opravdu se mi zdají neúměrně levné, špičáky jabloní u p.Kubáčka za 100Kč)  nikdo moc nechce, tak se ani moc neprodávají.

Na Zázvorce mám letos na podzim první objednávku. Pouze z nouze- chci na zahrádku meruňku Tsunami a jediná prodejna v okolí nabízela kontejnerovaný stromek za 450 Kč.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika