Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Záleží na tom na kolik si ceníte vlastní práci. Já si svojí práce cením natolik, že normálně neprodávám. Mám zkušenost, kterou mám potvrzenou i z jiných zdrojů, že stáří může slivovici jak přidat tak, především hodně ubrat. Může se stát, že špatným skladováním či jinými faktory po např. 20 letech otevřete láhev slivovice, která nebude pitelná. Dokonce jsem zaznamenal případ, kdy dvě stejné láhve, stejné pálenky po 10 letech měly každá jinou chuť. Kvalitní se dá pít prakticky ihned po vypálení. Ze špatné stářím lepší neuděláte. Ikdyž je kritérium stáří slivovice hodně mýtické a mnohdy má nádech nějáké exclusivity, tak ve skutečnosti pro výslednou cenu by neměla hrát roli.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika