odpuzovač koček
|
|
 |
 |
romila - Zlatý Zahrádkář (914) - 53.50 (?) 13.11.2008 14:57
Dobrý den, již jsem psala, že se nám ve stodole po letech-dřív se to cca 3x stalo-okotila cizí kočka. Zůstala tam koťata, dnes jim je cca 7-8 týdnů(?). Dávali jsme jim mléko, před dny už granule pro koťata. Nejsme tam celý týden, zásobu jim tam při odjezdu necháme. Zatím v pohodě vydrželi ty 3-4 dny sami bez nás-2 kočičáci. Volně se tam pohybují a zvykli si, že od nás dostanou jídlo.-Jsem zvědava, zda zůstanou či nás opustí, když tam nejsme nastálo. Říká se, že kočka není fixovaná na majitele, ale na místo. Uvidíme časem, co je na tom pravdy a možná to i napoví, proč se kočky raději zdržují u souseda. M.R.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
romila - Zlatý Zahrádkář (914) - 53.50 (?), 13.11.2008 14:57
Dobrý den, již jsem psala, že se nám ve stodole po letech-dřív se to cca 3x stalo-okotila cizí kočka. Zůstala tam koťata, dnes jim je cca 7-8 týdnů(?). Dávali jsme jim mléko, před dny už granule pro koťata. Nejsme tam celý týden, zásobu jim tam při odjezdu necháme. Zatím v pohodě vydrželi ty 3-4 dny sami bez nás-2 kočičáci. Volně se tam pohybují a zvykli si, že od nás dostanou jídlo.-Jsem zvědava, zda zůstanou či nás opustí, když tam nejsme nastálo. Říká se, že kočka není fixovaná na majitele, ale na místo. Uvidíme časem, co je na tom pravdy a možná to i napoví, proč se kočky raději zdržují u souseda. M.R.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 185.138 (?), 26.1.2009 0:05
Dokud jsou malá, drží se v rajonu. Mám šestiměsíční macky a drží se na dvoře docela dost. Naštěstí, protože jsou ve vztahu k autům trochu b... í.
Jeden už je cestovatel, rodiče ho odvezli v motoru 30km. Řeknu vám, takovou radost ze shledání, jako to čtyři dny opuštěné kotě, to žádný člen rodiny nemá. Ještě že zůstal v garáži, jinak by bylo po něm.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 239.116 (?), 2.6.2014 17:03
Zdravím, já mám obdobný problém, mám doma kočičku a chodí i ven, a v sousedství bydlí poměrně dost starších paní, co své vlastní kočky nemají ale krmí kočky ze širého okolí, dvě z nich jsem zkoušela domlouvat a´t kočičku nekrmí, že doma dostává pravidelně nažrat a měla z toho i zdravotní problémy (průjem). Ale jedna z těch paní tvrdí, že tam dává nažrat ježkům (což se mi zdá jako holý nesmysl, má ze tří stran drátěný plot s oky, kde se ježek neprotáhne ani omylem a ze čtvrté strany je barák) :(moje Žofka se tam k ní naučila chodit a doma pak nechce jíst "kapsičky" :(dost mě to štve, protože pak ztrácí smysl moje krmné dávky a bojím, se bay se mi kočka vracela domů (zatím se vrací, na noc jí vždy stahuji domů) paní si evidentně nenechají domluvit a kočku to prostě nenaučíte aby k někomu nechodila... máme ještě jednu kočku starší (cca 10 let) a ta je bázlivá a k cizím lidem nechodí - ta je v pohodě ale ta mladší (cca 10 měsíců) je kamarádka se všemi a ke každému hned jde... :(nevím si s tím rady a přijde mi potupné paní chodit v noci stříkat kolem zahradky sprej pro odpuzování psů a koček :(Martini
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 248.95 (?), 2.6.2014 17:21
Tak těm starším sousedkám pro ni dejte trochu svých granulí, ať té vaší dávají ty ;-)) Lída
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|