odpuzovač koček

romila - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (914) - 53.50 (?)
13.11.2008 14:57

Dobrý den, již jsem psala, že se nám ve stodole po letech-dřív se to cca 3x stalo-okotila cizí kočka. Zůstala tam koťata, dnes jim je cca 7-8 týdnů(?). Dávali jsme jim mléko, před dny už granule pro koťata. Nejsme tam celý týden, zásobu jim tam při odjezdu necháme. Zatím v pohodě vydrželi ty 3-4 dny sami bez nás-2 kočičáci. Volně se tam pohybují a zvykli si, že od nás dostanou jídlo.-Jsem zvědava, zda zůstanou či nás opustí, když tam nejsme nastálo. Říká se, že kočka není fixovaná na majitele, ale na místo. Uvidíme časem, co je na tom pravdy a možná to i napoví, proč se kočky raději zdržují u souseda. M.R.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

romila - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (914) - 53.50 (?), 13.11.2008 14:57

Dobrý den, již jsem psala, že se nám ve stodole po letech-dřív se to cca 3x stalo-okotila cizí kočka. Zůstala tam koťata, dnes jim je cca 7-8 týdnů(?). Dávali jsme jim mléko, před dny už granule pro koťata. Nejsme tam celý týden, zásobu jim tam při odjezdu necháme. Zatím v pohodě vydrželi ty 3-4 dny sami bez nás-2 kočičáci. Volně se tam pohybují a zvykli si, že od nás dostanou jídlo.-Jsem zvědava, zda zůstanou či nás opustí, když tam nejsme nastálo. Říká se, že kočka není fixovaná na majitele, ale na místo. Uvidíme časem, co je na tom pravdy a možná to i napoví, proč se kočky raději zdržují u souseda. M.R.

romila - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (914) - 74.118 (?), 25.1.2009 23:46

Do dnešního dne kočičáci zůstali. Zatím nevím kdo je kocour, kdo kočka. 3-4 dny bez nás vydrží a když přijedeme, mazlí se, jako bychom tam byli denně. Tak krmíme, odčervujeme... a dva "malé traktůrky" nás odměňují spokojeným vrněním. M.R.

host - 185.138 (?), 26.1.2009 0:05

Dokud jsou malá, drží se v rajonu. Mám šestiměsíční macky a drží se na dvoře docela dost. Naštěstí, protože jsou ve vztahu k autům trochu b... í.

Jeden už je cestovatel, rodiče ho odvezli v motoru 30km. Řeknu vám, takovou radost ze shledání, jako to čtyři dny opuštěné kotě, to žádný člen rodiny nemá. Ještě že zůstal v garáži, jinak by bylo po něm.

romila - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (914) - 107.47 (?), 26.1.2009 13:26

Máte pravdu... ani mě ve snu před půl rokem nenapadlo, že bych měla radost z koček a ony ze mě. Mám taky jednoho cestovatele, ale jen místního. Cestuje totiž s oblibou na mně-dělám mu takový nějaký golfový vozík. Naskočí mi na levé předloktí, cestuje se mnou po zahradě, pracovat apod. můžu pouze pravou rukou. Nic ji opravdu nerozhodí. Přede si, rozhlíží se, někdy i spí-je jak mimino. Ale už se docela začíná pronášet. Za tu hodku přibližně mám ruku ztuhlou. M.R.

host - 239.116 (?), 2.6.2014 17:03

Zdravím, já mám obdobný problém, mám doma kočičku a chodí i ven, a v sousedství bydlí poměrně dost starších paní, co své vlastní kočky nemají ale krmí kočky ze širého okolí, dvě z nich jsem zkoušela domlouvat a´t kočičku nekrmí, že doma dostává pravidelně nažrat a měla z toho i zdravotní problémy (průjem). Ale jedna z těch paní tvrdí, že tam dává nažrat ježkům (což se mi zdá jako holý nesmysl, má ze tří stran drátěný plot s oky, kde se ježek neprotáhne ani omylem a ze čtvrté strany je barák) :(moje Žofka se tam k ní naučila chodit a doma pak nechce jíst "kapsičky" :(dost mě to štve, protože pak ztrácí smysl moje krmné dávky a bojím, se bay se mi kočka vracela domů (zatím se vrací, na noc jí vždy stahuji domů) paní si evidentně nenechají domluvit a kočku to prostě nenaučíte aby k někomu nechodila... máme ještě jednu kočku starší (cca 10 let) a ta je bázlivá a k cizím lidem nechodí - ta je v pohodě ale ta mladší (cca 10 měsíců) je kamarádka se všemi a ke každému hned jde... :(nevím si s tím rady a přijde mi potupné paní chodit v noci stříkat kolem zahradky sprej pro odpuzování psů a koček :(Martini

host - 248.95 (?), 2.6.2014 17:21

Tak těm starším sousedkám pro ni dejte trochu svých granulí, ať té vaší dávají ty  ;-))           Lída

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz