host - 101.48 (?), 18.1.2010 2:21
S kunou, či spíše s kunami, bojuji také již několik let. Od doby, kdy soused opravuje dům a má na dvorku haldy dřeva. Moji zahrádku berou útokem, hlavně na jaře mě dohání k vzteku a breku.Červených plastických sáčků jsou vypotřebovala za několik stovek, zbytečně, stejně jako všechno ostatní, o čem se tu již psalo. Snad jsem jen nevyzkoušela to tygří. Vidím, že se jich tak honem nezbavím, protože i teď, v zimě, jsem nedávno plašila jednu velkou kunu, která se procházela po kopcích vyházeného sněhu téměř u dveří a ráno jsem našla rozdrásané rostliny, které jsme při úklidu sněhu odkryli. Také jsem dnes viděla na sněhu plno jejich trusu všeho zbarvení. Takže mě navštěvují už teď, co bude na jaře už vím. Souhlasím s tím, že i když jsou chráněné, jsou velmi přemnožené a jsou to pěkné bestie. Zahrádku dokáží téměř zdevastovat, a to dokonce i květiny z květináčů, jak se mi to vloni stalo poprvé. Kdo nezažil jejich ničení, ať na zahradě nebo na půdě, tak určitě nepochopí tu nenávist! Takže vyzkouším ještě ten fridex. Pokud někdo máte ještě něco dalšího, poraďte.
Eva
|