Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Najde se odborník, který zde popíše délku vývoje od larvy přes nymfu až po dospělou Sametku? Jestliže by se mělo systematicky postupovat při případném hubení tohoto parazitu, tak je tento údaj nezbytný.
Je legrační popis v některých přízpěvcích, kdy autor doporučuje se prohlédnout po procházce. Mohu každého ubezpečit o tom, že rozhodně na těle nic neuvidíte a běžná hygiena (sprcha či koupel) rozhodně nepomůže. Jestliže dotyčný zjistí štípance, je dobré se alespoň na 15 minut koupat ve slabém octovém roztoku. Štípance pak zatřít pudrem. A to ze dvou důvodů. Aby nesvědily a aby bylo možné zjistit, zda se parazit nešíří. Před touto koupelí všechno nošené prádlo, ručníky a ložní prádlo vyperte. Nevěřte tomu, že se doma nebude parazit šířit.
Postřik zahrady je neúčinný. Každý pracovník DDD Vám pro klid Vaší duše zahradu postíká Sulikolem K, ale výsledek není žádný.Různé odpuzující spraye mají krátkodobou účinnost a při delším pobytu se štípance přes všechnu námahu zase objeví. Je to smutné, ale v letních měsících si prostě zahrady neužijeme.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika