Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Těžko radit, kočka není pitomá. Je to šelma. Zrovna jsem v jednom srovnávacím článku četla, že v poměru k velikosti má větší mozek než pes a také má vyšší počet nějakých spojení (skoro 2x). Tedy je minimálně stejně inteligentní jako pes, spíš více (ač to není tak poznat, protože je povahově jiná, nežije ve smečce, nedá se vycvičit). Takže nějaká železa a další drasťárny bych zcela vynechala, to je opravdu otřesný nápad (utýrání kočky vs. pár kytek). Nemluvě o tom, že je to dle našich právních předpisů trestné!

Rostliny a rybičky asi jedině zakrýt pletivem. Když nám chodily do vřesů a hrabáním je ničily, stačilo mezi vřesy dát pár kamenů, neměly kde hrabat a přestaly tam chodit. Na kočky z okolních domů platí pořídit si vlastní kočku, ale radši kocoura. Měli jsme jen kočku, na ní si dovolovaly silnější z okolí. Narodilo se jí jedno koťátko - kocourek. Nechali jsme si ho. Vyrostl a cizí kočky už na zahradu nechodí! ;-) Záhony poničené nemáme, zahovínkované mírně. Rozhodně nejsou hovínka po celé zahradě, kočky chodí na jedno své místo ;-) Stejně jako když jsou chované doma, netřeba je učit na záchod, koťata začnou chodit na kočkolit sama od sebe prakticky ze dne na den. Zkuste kočkám vyčlenit někde na zahradě místečko, kde se jim bude dobře hrabat, přilákejte je tam šantou nebo něčím..

Pokud jde o zvířecí exkrementy, tak co mi opravdu hodně vadí, není pár hovínek někde na záhonku, ale pokálené chodníky, trávníky, místa kolem aut, parky, dětská hřiště. Jedno hovínko vedle druhého, je to nechutné. Procházka s dětmi je zážitek stejně jako nastupování do auta. Veřejná místa vypadají jak ve středověku. Je to teď krásně vidět, jak slezl sníh. Rozmáčená hovínka v parcích lemují cesty nebou jsou přímo na nich. Není to vina a ostuda psů, ale jejich majitelů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika