Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Bude to klamava reklama. Asi najskor od nejakeho distributora, lebo ani vyrobca si to nedovoli tvrdit. Pise len "when used in accordance with the label Mavrik® has less impact on honey bees relative to other pyrethroid insecticides". T.j. skodi vcelam menej nez ine pyretroidy. To moze znamenat ale hocico. Pyretroidy su celkovo dost sirokosopektralne insekticidy, takze to vidim tak, ze vosky mozno zabijete, ale este ucinnejsie vsetkych ich predatorov, takze ked Vam mravce tie vosky znova nanosia, nebude ich nic likvidovat a bude to este horsie.

Inak ucinna latka je tau-fluvalinat, co je ucinna latka niektorych pripravkov pouzivanych v minulosti proti varroaze vo vcelstvach (v CR je to M1-AER). Skusenosti je teda s tym dost - zda sa mi skor negativnych, preto sa od toho postupne upusta. Ja osobne by som to nepouzil, ale stale lepsie nez neonikotinoidy. Ked uz nieco take neselektivne, skor by som pouzil tabakovy vyluh. Lahko zohnatelne, ucinne, bez rezidui. Ale je to silny alkaloidovy jed, takze treba davat pozor hlavne na seba pri aplikacii.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika