Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím,

chtěl bych Vás poprosit o kritiku či doporučení mého návrhu jak ochránit nově zasazené ovocné stromečky proti těmto "nezvaným návštěvníkům" :-) tedy srnkám - jenom dnes jsem asi 500m ode mě jich napočítal stádo cca 10kusů... je to pozemek mezi zemědělskýma plochama - u lesa - s minimem lidí - resp. pár baráků tam je, ale jen z jedné strany prakticky - z další je pole, druhé pole a cesta... budou asi dost "drzé", protože u jednoho baráku je dokonce krmelec a oni tam chodí :))

Jelikož se pozemek nedá legálně oplotit - máme tyto opatření: nátěr AVERSOLEM, silným pletivem chráněn kmínek a chystám plot - viz. obrázek...

Ale jelikož chci, aby to fungovalo a vše si budu vyrábět sám tak chci vedět jestli máte nějaké zkušenosti se srnkama a plotem a mnou navržené rozměry "ok" mezi lany jsou dostačující? výška vrchního nejvyššího lana bude cca 130cm - je to málo? A není 50cm vzdálenost mezi 2 a 3 lanem moc velká?

Moc Vám děkuji... P.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika