Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,
na zahradě mi řádí něco jako krtek, ale nedělá hromádky. Je to snad nějaká krysa? Někdo mi říkal, že existují nějaké vodní myši či krysy?

Zahrada je kousek od potoka. Je skrz na skrz provrtaná chodbami, které mají až 4 cm v průměru. Některé chodby jsou viditelné – je nadzvednutá půda nad nimi, ale některé jsou i hlouběji. Ale hromádka jako krtinec nikde. Když do ní strčím hadici s vodou, voda nikde nevychází na povrch (už jsem si říkala, že by to mohl být dobrý systém zavlažování, pokud ovšem nezavlažuji zahradu sousedovi – ten má po celé zahradě trávní, tak není poznat, zda jsou chodby i tam). Samozřejmě jsou chodby pod zeleninou apod. Např. pod celým řádkem okurek – ale nepřipadá mi, že by byly okousané kořeny, protože stačí, abych je přimáčkla k zemi a rostliny dál rostou. Co to je a jak se toho zbavit? Poradí mi, prosím, někdo? Předem díky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika