Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jestli to byla narážka na mě, tak mají pravdu oba pánové, pan pochybovač i pan Vysloužil, skutečně u nás vichřice vysadila nikoliv panel boční největší stěny do kterého se opíral vítr nejvíc, ale překvapivě panel na zadní stěně a posuvné dveře na přední straně, kde vítr fičel ze strany podél stěn, zřejmě na principu křídla...

Ještě mě napadá že u nás v okolí jsou v převážné většině skleněné skleníky s podezdívkou (ty kde mají sousedé v květnu metrové statné rostliny rajčat zatímco já teprve vysazuji do polykarboše ty malé pipinky).. Zatímco v sousední čtvrti jsou v zahrádách vidět spíš jen polykarbonáty (v kombinaci s pergolovými dvougarážemi, pergolami s udírnami, jezírka, thůje a dětské klouzačky).. Může to být tím že naše čtvrť jsou starousedlíci, často v seniorském věku, kdy jednak asi skleníky stavěli v době kdy to lidé ještě uměli a kdy polykarboše nebyly tolik dostupné.. nebo i proto že lidé co jsou doma mají více času a chuti si předpěstovávat a vyhrát si i s těmi kedlubnami a saláty když je venku ještě sníh.. zatímco sousední čtvrť jsou veskrze novostavby na zelené louce, kde tipuji že mladší generace nemá čas nebo chuť se příliš piplat se zeleninou anebo jen hledají na internetu, kde se více píše o výhodách a kladech polykarbonátu.. takže jim to stačí, to že tam vysadí kupované sazenice až po zmrzlých (protože minimálně u nás nic v polykarbonátu před zmrzlými nevydrží v těch 600mnm). Nicméně nechci nikoho urazit (mladé ani starší ročníky) ani zobecňovat, jen píšu co vidím v okolí, protože to je to první co člověk udělá, dívá se jak zahradničí soused, na sousedovi vždycky vidíte víc chyb než u sebe :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika