Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Léta sleduju Receptář, s dr. P. Podlahou, neboť každá dobrá rada se sejde, ale už 3x mě vytočila rada o uskladnění jablek ve sklepě. V jednom vysílání radil odborník stopkou dolů, ve druhém stopkou nahoru. To by mi tak nevadilo, jen to, že oba se shodli, že při velké vlhkosti by měla být teplota ve sklepě 0- 2 ° C.  Letos p. Podlaha radil jedné paní na dotaz, proč se jí do Vánoc jablka scvrkla a přezrála, že je měla mít uskladněné při teplotě 0 - 4°C a vlhkosti. Taková rada, zvláště od odborníků,  je nad zlato, ale běžně neproveditelná. Jablka se sklízí v říjnu a v tuto dobu bývá ve sklepech teplota 11 - 15°C.Mrznout začíná až tak za 2 měsíce a to už většina odrůd přezrává.     Rád bych se dověděl Váš názor na takové rady a jak docílit v říjnu 0 - 4°C, v běžných sklepech rodinných domků, kvalitního uskladnění asi 1 q jablek.           Děkuji.    Petr

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika