Bratříčku

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (446) - 210.156 (?)
25.8.2025 16:52

asi uz stacilo ne?

Zajimave, ze Ip 234.208 tu pred lety mel ivan hlavaty a mluvil jen po slovensky, teraz zdarne cesky, bud jste to vy, a to jste se pekne naucil cesky, tedy uprchlik ze Slovace, ono by to odpovidalo. Ale mekompletni IP moc nerika, to je pravda. ostatne, mozna by jste se mel prihlasit, aspon podle jmena si vas nekdo muze najit a navstivit :)

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?), 24.8.2025 18:43

174.138, neposmívejte se laskavě Františku Krieglovi, který se jako jediný z politiků dokázal postavit ruské okupaci Československa z 21. srpna 1968, ani jiným statečným lidem, kteří se v různých dobách dokázali postavit nespravedlnosti. Nejsou to žádná moudra, ale vzpomínky na jejich činy. Je lhostejné, jestli to bylo proti jediné přípustné pravdě komunistické strany, nebo například jediné přípustné pravdě "římskokatolické" církve. Proč se vlastně stále připomínají zločiny fašismu, komunismu a nikoliv zločiny "římskokatolické" církve? Kde se v lidech brala ta nenávist za Bartolomějské noci, kdy byli povražděni tisíce lidí jen z důvodu, že už to nebyli katolíci? Za třicetileté války způsobili největší masakr právě vojáci habsbursko katolické armády, kteří povraždili v Magdeburku až 20 tisíc obyvatel jen proto, že to nebyli katolíci.  - tzv. Magdeburská svatba. Vůbec jsem se nedivil davu, který po vyhlášení Československa v roce 1918 zbořil v Praze symbol habsbursko katolického režimu - Mariánský sloup. Po tahanicích z pražským magistrátem ho před časem opět vztyčili. Jak řekl, jakýsi katolík z magistrátu "Když tam oni mohou mít Husa, proč bychom my tam nemohli mít sloup." Ani nemluvím o katolickém inkvizičním zločinci Bobligovi, který na Šumpersku nechal mučit a upalovat lidi jen proto, aby se zmocnil jejich majetku. A současné pedofilní řádění tisíců farářů po celém světě? Ticho po pěšině. Podle Duky je to "bouře ve sklenici vody".

host - 236.5 (?), 24.8.2025 20:50

Už tu chybí jen Herodesovo vraždění neviňátek.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?), 25.8.2025 10:34

Pane 236.5, já vám taky nevyčítám, že si vykládáte po svém ty nekonečné masakry v Gaze. Jen jsem nikdy nechápal, proč se jedny zločiny tolerovaly a jiné ne. Mimochodem, církevní restituce schválili tím způsobem, že vzali z vězení odsouzeného poslance za ODS, pana P..., který čachroval na Kolínsku s pozemky, dovezli ho do sněmovny, aby zvedl ruku a pak ho zase vrátili do vězení, kde si nějaký čas pobyl. Všechno jen proto, aby si pan kardinál "bařtipán" mohl spokojeně hladit to svoje vypouklé břicho a říkat, že všechno to více jak tisícileté pedofilní řádění flanďáků je jen bouře ve sklenici vody.

host - 234.208 (?), 25.8.2025 14:54
Diamante PZP, už by snad stačilo těch výlevů... Budíš dojem, jako by tě v dětství zneužíval nějaký farář. Jseš trapnej. Děláš tady ze sebe čím dál většího blbce. Raději zmlkni.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?), 25.8.2025 15:38

Vlez mi na záda,  ty věčnej prudile. Nakopu tě klidně tou svoji zdravou nohou do zadku. Klidně přijeď.

host - 234.208 (?), 25.8.2025 15:56
Dej adresu, Křiváku. Jsem tam cobydup. Jasně, že nedáš... Jseš ubohej posera. Klávesnicovej Rambo.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?), 25.8.2025 16:12

Přijeď hned, ty z.m.r.d.e, rozkopu ti ten tvůj hnusnej zadek za všechto to tvoje pruzení za ty roky, co tady s.er.eš kde koho, ty z.met.ku. 

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (446) - 210.156 (?), 25.8.2025 16:52

asi uz stacilo ne?

Zajimave, ze Ip 234.208 tu pred lety mel ivan hlavaty a mluvil jen po slovensky, teraz zdarne cesky, bud jste to vy, a to jste se pekne naucil cesky, tedy uprchlik ze Slovace, ono by to odpovidalo. Ale mekompletni IP moc nerika, to je pravda. ostatne, mozna by jste se mel prihlasit, aspon podle jmena si vas nekdo muze najit a navstivit :)

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2403) - 3.16 (?), 25.8.2025 17:01
Jen doplním, že ip nic nevypovídá, já jí měl na wifi roky stejnou a teď mi operátor asi před 2 týdny přidělil jinou.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?), 25.8.2025 18:07

Já budu jen rád, když přijedeš, vyfotíš si celé stromy a pak si o tebe klidně zlámu obě nohy a v nemocnici si budu říkat, že jsem to udělal pro dobrou věc. Adresu, jak je vidět, máš, tak už se na tebe těším. Mám takový nezvratný dojem, že seš ta zákeřná rostislavíkova sv i. ně. Už podle toho, jak si děláš blázny z Korzára. Nemysli si, že když sis nechal posílat rouby na p.o. box, že si tě nikdo nenajde. Napsal jsi asi tři normální příspěvky o švestkách, a pak se ti zase zkřivila huba a začal ses opět jen vyšklebovat. S tím druhým číslem mě neoblafneš. Žádná jiná zákeřná sv.i.ně, jako jsi ty, tady nikdy nebyla.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti28.8.2025
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz