Bratříčku

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?)
22.8.2025 10:42

Pane z Koryčan, vy jste rozumný a umírněný člověk. Já jen prostě nechápu, jak může někomu vadit veršování, navíc když má SPCH takový talent. Má i smysl pro humor a jak jsem psal, reaguje i na aktuální události. To je zřejmě podle někoho taky špatně. Jsou tady desítky a stovky vláken se zahrádkářskou tématikou a jim bude vadit, když jedno je jiné. Kdo je jiný, toho zašlepeme do země. Známé pravidlo. Vám a pouze jenom vám vysvětluji, že ten druhý obličej na billboardu mně připomíná toho ruského Goebelse, stejně jako při minulých volbách vystavila ODS billboard, kde byl s Babišem "Putler" a nevím, místo koho tam toho "Putlera" umístili. Jen doufám, že tato kampań vůči jeho vzpomínkovému tématu k výročí "ruské" okupace Československa v roce 1968 SPCH neodradí od dalších nápadů. Díky, pane SPCH.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 245.197 (?), 21.8.2025 13:43

Doufám, že jsem to jen špatně pochopil, a je to od vás výstraha před těmito dezoáty.

Já jsem to pochopil (a doufám, že správně) tak, že PzP nás varuje před těmi na plakátě.

host - 199.133 (?), 21.8.2025 14:57

Politika sem v žádném případě nepatří. Pokud někomu nestačí množství politických článků a diskuze pod nimi, tak ať se jde ve vlastním zájmu léčit.

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (446) - 158.138 (?), 21.8.2025 20:00
Dobře, jdu se léčit.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?), 21.8.2025 20:22

Jo, jsem z tohoto města a odkud jsi ty anonyme 214..., co? Ani to nejsi schopen napsat. Pánové 153.55 nebo 152.237 nikdo nemá právo vás odsud vyhazovat. Když chcete vyjádřit svůj názor, tak ho vyjádřete, ať si psi štěkají, jak chtějí. Nemusejí to číst. přesto to čtou a prudí ze všech sil. Máte tady jiných vláken dost a dost, tak se běžte realizovat do nich a SPCH a jiným dejte laskavě pokoj. SPCH je u mě frajer, že má zájem i o aktuální dění. Na 199.133, který neumí napsat nic jiného než slovo svazák, agitace a teď jedna novinka - VUML, nemá už vůbec žádný smysl reagovat.

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2403) - 52.103 (?), 21.8.2025 21:13

Tak já nemám v úmyslu nikoho převědčovat, aby tuhle diskuzi opustil, ale nelíbí se mi poněkud agresivní způsob výměny názorů. Mám už rád klid a cením si klidné výměny názorů, která má smysl a točí se okolo zahrádkaření a sadaření. Co se týče výměny názorů v politice, na to je opravdu dost jiných specializovaných servrů a tady to působí dost divně. 

host - 136.144 (?), 21.8.2025 22:29
Měl jsem možnost vidět názory a komentáře různých táborů na youtube pod rozhovory s politiky nebo podobným obsahem. Z 99% to nepůsobí divně ale hnusně. Takže tato debata je ještě velmi pohodová... Máme štěstí, že tu politiku nemusíme dělat, nebo tedy já bych ji nikdy dělat nešel.

host - 136.144 (?), 21.8.2025 22:20
Z mého města je zde možná ještě víc narváno, než z toho Vašeho. Ale já osobně vůbec netoužím zjistit o koho jde, natož abych se tím rozčiloval. Takže zaplat pánbuh za to, že je zde možno psát a nebo se jen dívat jako anonym... Ještě že nic netrvá na věčné časy, 68 rok je toho důkazem.

host - 136.144 (?), 21.8.2025 22:37
To si tak nesmíte brát, ono je zajívavé, že zde někdo napíše názor jiný řekne, že sem nepatří, ale reklama na nějakou tu vlastencekou partaj zde stejně jednou za čas vyskočí. Sice nevím jesti na tom má větší podíl Zahrada nebo Google, ale podobné účelové vlastenčení fakt nemusím...

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?), 22.8.2025 10:42

Pane z Koryčan, vy jste rozumný a umírněný člověk. Já jen prostě nechápu, jak může někomu vadit veršování, navíc když má SPCH takový talent. Má i smysl pro humor a jak jsem psal, reaguje i na aktuální události. To je zřejmě podle někoho taky špatně. Jsou tady desítky a stovky vláken se zahrádkářskou tématikou a jim bude vadit, když jedno je jiné. Kdo je jiný, toho zašlepeme do země. Známé pravidlo. Vám a pouze jenom vám vysvětluji, že ten druhý obličej na billboardu mně připomíná toho ruského Goebelse, stejně jako při minulých volbách vystavila ODS billboard, kde byl s Babišem "Putler" a nevím, místo koho tam toho "Putlera" umístili. Jen doufám, že tato kampań vůči jeho vzpomínkovému tématu k výročí "ruské" okupace Československa v roce 1968 SPCH neodradí od dalších nápadů. Díky, pane SPCH.

host - 136.144 (?), 22.8.2025 13:55
Pane Petře z Pardubic, roky jsem blogoval a pochybuju, že by někdo z toho kroužku označil mé počínání za rozumné a umírněné. Jak jsem později zjistil, říkali, že jsem mistr miniatur, takže mám pro SPCH veršování pochopení. Ono ale bylo jedno co člověk přidal, jestli fotku kupky sena, hromadu brambor po sklizni a nebo fotky z výletu. Prostě jsou lidé, které popudí cokoliv co není psáno jejich rukou... a to jen proto, že píšete a přidáváte úplně něco jiného, z jiného světa který málo kdo z písmácké soldatesky dokáže vůbec pochopit, natož respektovat. Takže se pak různě objevovaly různé kontračlánky, protože zatím co já jsem tu kupku sena musel nejdřív usušit, abych ji mohl vyfotit, pro jiné bylo denním chlebem pouze psaní a procházení toho co někdo jiný napsal.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti28.8.2025
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz