Květopas na výhoncích růží

Lili - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (337) - 205.215 (?)
12.5.2009 18:39

Soucítím s Vámi, s květopasem neúspěšně válčím už několik let, letos už mi neničí jen růže sadové a botanické a jednoukvetoucí historické, ale přeorientoval se i na mnohokvětky a čajohybridy. Ani angličanky nevynechal, možná to bude tím, že letos u nás málo kvetly ovocné stromy a tihle nosatci se loni přemnožili a letos hledají náhradu.

Loni jsem celkem úspěšně aplikovala Calypso, část poupat se tak podařilo zachránit, Decis takové úspěchy neslavil, Karate jsem zatím nezkoušela.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 8.189 (?), 9.5.2009 15:02, zobrazeno: 5643x

Na výhoncích letošních růží jsem našla květopase. Jsou to mé první Austinky, každé ráno je prohlížím o kolik holky narostly a teď tohle!!! Na klasických čajovkách co mám léta, jsem válčila se skvrnitostí, na jedné pnoucí drobnokvěté zase padlí, tak mám pocit, že příroda zkouší, s čím si ještě poradím.

Koupila jsem postřik Karate Zeon, máte s ním prosím zkušenosti?

Dík Vlaďka

Lili - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (337) - 205.215 (?), 12.5.2009 18:39

Soucítím s Vámi, s květopasem neúspěšně válčím už několik let, letos už mi neničí jen růže sadové a botanické a jednoukvetoucí historické, ale přeorientoval se i na mnohokvětky a čajohybridy. Ani angličanky nevynechal, možná to bude tím, že letos u nás málo kvetly ovocné stromy a tihle nosatci se loni přemnožili a letos hledají náhradu.

Loni jsem celkem úspěšně aplikovala Calypso, část poupat se tak podařilo zachránit, Decis takové úspěchy neslavil, Karate jsem zatím nezkoušela.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě4.7.2025
Péče o jezírko na chtě3.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz