Květopas na výhoncích růží

Lili - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (337) - 205.215 (?)
12.5.2009 18:39

Soucítím s Vámi, s květopasem neúspěšně válčím už několik let, letos už mi neničí jen růže sadové a botanické a jednoukvetoucí historické, ale přeorientoval se i na mnohokvětky a čajohybridy. Ani angličanky nevynechal, možná to bude tím, že letos u nás málo kvetly ovocné stromy a tihle nosatci se loni přemnožili a letos hledají náhradu.

Loni jsem celkem úspěšně aplikovala Calypso, část poupat se tak podařilo zachránit, Decis takové úspěchy neslavil, Karate jsem zatím nezkoušela.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 8.189 (?), 9.5.2009 15:02, zobrazeno: 5637x

Na výhoncích letošních růží jsem našla květopase. Jsou to mé první Austinky, každé ráno je prohlížím o kolik holky narostly a teď tohle!!! Na klasických čajovkách co mám léta, jsem válčila se skvrnitostí, na jedné pnoucí drobnokvěté zase padlí, tak mám pocit, že příroda zkouší, s čím si ještě poradím.

Koupila jsem postřik Karate Zeon, máte s ním prosím zkušenosti?

Dík Vlaďka

Lili - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (337) - 205.215 (?), 12.5.2009 18:39

Soucítím s Vámi, s květopasem neúspěšně válčím už několik let, letos už mi neničí jen růže sadové a botanické a jednoukvetoucí historické, ale přeorientoval se i na mnohokvětky a čajohybridy. Ani angličanky nevynechal, možná to bude tím, že letos u nás málo kvetly ovocné stromy a tihle nosatci se loni přemnožili a letos hledají náhradu.

Loni jsem celkem úspěšně aplikovala Calypso, část poupat se tak podařilo zachránit, Decis takové úspěchy neslavil, Karate jsem zatím nezkoušela.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz