Pokud chcete misto opticky 'ochladit', volila bych bilou, pokud chcete misto 'rozehrat' podsadila bych ji zlutou. Ruzove barvy mi ke karminove cervene nesedi.
Dobrý den, poraďte prosím... mám před popínavkou AMADEUS prázdné místo (š.1m x 2m). Láká mě to tam dát nějakou růži. Poraďte mi nějakou, jakou barvu nejlépe, nebo něco jiného? Vím, že jsou tady odbornice...Děkuji
Pokud chcete misto opticky 'ochladit', volila bych bilou, pokud chcete misto 'rozehrat' podsadila bych ji zlutou. Ruzove barvy mi ke karminove cervene nesedi.
Bila by asi byla nejlepsi ale nekdy se muze stat ze kdyz je blizko cervene tak muze dostat ruzovy nadech.Mozna ze by byla hezka i oranzova nebo merunkova barva ale to zalezi na vas.
růže Amadeus má nádhernou svítivě červenou barvu. Pokud byste chtěla více romantiky, zjemnila bych ji pastelovými tóny. Nádhernou pastelovou bílou až růžovou barvu má Kosmos nebo Lions-Rose. Doplněním šateru latnatého (nevěstin závoj) mezi růže a lemováním záhonu levandulí romantickou atmosféru ještě více podtrhnete. Hodně zdaru při pěstování.