Austinovo zahradnictvi

honey - (43) - 218.253 (?)
11.7.2009 10:45

Dekuji za povzbudiva slova.Uz jsem se rozhodla, takze se vydavam na cestu. Kdo mi bude chtit poradit, budu rada.

Asi na zaver sveho mistniho psani o vlastni ruzove zahrade vas chci pozadat, abyste mi napsali ruze, ktere byste v rozariu sami radi videli (neslibuju, ze se tak stane) at uz pro svoji krasu, nejakou zvlastnost nebo dokonce vzacnost.A to z techto tematickych oblasti: ruze ceskych slechtitelu, historicke ruze, botanicke ruze, austinky.

Diky vsem za podporu, a prave proto, ze jsem naivni a laik, pustim se do toho.  :-)

Hezky den vsem, H :) veselaruze@gmail.com.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 144.123 (?), 10.7.2009 21:33

Pekne cteni. Buxus se striha asi tak dvakrat do roka.Nenech se odradit urcite neco v mensim dokazes.Elina.

honey - (43) - 218.253 (?), 11.7.2009 10:45

Dekuji za povzbudiva slova.Uz jsem se rozhodla, takze se vydavam na cestu. Kdo mi bude chtit poradit, budu rada.

Asi na zaver sveho mistniho psani o vlastni ruzove zahrade vas chci pozadat, abyste mi napsali ruze, ktere byste v rozariu sami radi videli (neslibuju, ze se tak stane) at uz pro svoji krasu, nejakou zvlastnost nebo dokonce vzacnost.A to z techto tematickych oblasti: ruze ceskych slechtitelu, historicke ruze, botanicke ruze, austinky.

Diky vsem za podporu, a prave proto, ze jsem naivni a laik, pustim se do toho.  :-)

Hezky den vsem, H :) veselaruze@gmail.com.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz