Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud jste myslela mě, jsem Eva tak jsem na tom stejně jako Magdaléna. Navíc já se biju o zahradu s fenou boxera, je to někdy horší než snad s divokým prasetem. Máme tu potvoru mladou, plnou života a já toho života mám někdy méně. Před měsícem jsem záhony obalila nízkým pletivem a doufám, že to tu roční "opicu" usměrní ale leze všude. 

Stará "opica" pokud byla mladší, růže nesnášela neb je neustále ničila, okusovala je tak dlouho dokud rašily, na jaře už neobrazily.Umíte si jistě představit jak mi bylo, když za ní přišla náhrada. Měla jsem plán jak by to mělo vypadat a děti dospěláci vše změnily.Naštěstí je nekouše, jen je na podzim po zasazení vyhrabala. Tím chci říct, že kromě New Daun, snad se to tak píše, několika přeživších velkokvětých žádný starší keřík nemám, vše je mladé, malé, sice to kvete, ale až tak za 3roky. To mi bude... sát, to bude největší dárek. Loni to tu též vypadalo asi jako u Magdalény, jen tchýně tomu říkala prales.Letos jsem ráda, že to psisko přežily lilie, růže. Tulipány rostly tam kde jsem je nesadila, to samé narcisy.

A k těm fotkám... Na zahradě se mi nedaří registrace, PC to vyhodnocuje jako spam a na to jsem krátka a nikdo mi stím nepomůže, tak už jsem to vzdala.

Na tu kopretinu se musím podívat, to je květina pro mě. A teď jdu slintat nad fotkami na krásných růžích. měj te se       A venku leje a leje a leje

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika