Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane PP, ten kdo stále nechápe a mele si svoje ste práve vy. Mám 25 týchto odrôd na záhrade. Aktuálne niektoré už začali mäknúť, zrelé budú o tri týždne. Na vysočine aj keď to bude + 1,5 mesiaca, ale dozrieť stihnú. O muškáte toho veľa neviete. Niektoré muškáty potrebujú teplo a naopak niektoré sa v teplom počasí rýchlo strácajú a sú lepšie za chladného počasia, alebo v chladnejšej klíme. Ultra skoré odrody majú aj tú vlastnosť, že veľmi dobre vyzrievajú výhony a teda spoľahlivo prezimujú. Na stránke bredika je informácií dosť poskromne, pri svojej práci nestíha vypisovať. Informácie čerpám z iných zdrojov a mám aj dosť svojich skúseností.

Toto už nie je seriózne a vôbec nie odborné. Sami odporučíte skoré stolové odrody a keď vymenujem 11 prevažne ultraskorých, máte s tým problém. Keď napíšem aby tazateľ povedal svoje preferencie chcete ma zosmiešniť. Teraz naopak hovoríte o preferenciách vy. Toto už je o sympatii a nesympatii. Hold, je to socálna sieť.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika