Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V našich zemepisných šírkach je to dosť neznáma téma (meď vo víne), ale dá sa vygoogliť výraz "Bockser" (s prehláskou na o, v Nemčine to vlastne znamená - capina) a použitie medi sa tam poväčšine odporúča. Otázkou pre mňa je praktická aplikácia v malom (aké množstvo, aký čas nechať pôsobiť,...) a či sa docieli aj zmena senzorických vlastností vína. (poznámka: asi v polovici článkov je prílišné sírenie považované za jednu z príčin vzniku birzi v málo alkoholickom víne).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika