Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano jde mi o pruh pod révou. Mám to udělané terasovitě a vedle pruhu, který okopávám mám i pruh trávy (náletu) po kterém v meziřadí chodím... Ale nechtěl jsem mít trávu až ke kmínkům, protože by byly kmínky ve větším vlhku atd. Afrikány jsou ráj pro slimáky (měl jsem je vysazené mezi zeleninou jako okrasu a vydrželi pár dnů) se kterými máme na zahradě problém (vše co jim chutná požerou, révu naštěstí ne). Letos vzhledem k tomu, že ani porádně nemrzlo čekám nájezdy.

Tento kypřič mám, ale jenom dvě ozubené kola (ne 4 jako vy) a na rozbití hrudek to není špatný.Používám ho spíš na přípravu záhonů po zrytí. Likvidovat plevel (když je ještě malinký) jsem s tím nezkoušel. Zkusím to. Možná by stačilo jednou za 14 dní to projet a bylo by po problému. Co jsem koukal na souseda co pěstuje spíš zeleninu tak jednou za čas veme plochou motyku (šířka tak 10-15cm) a prostě tím záhon "pohladí". Ale je plevel (nějaký bodlák a pak jeden druh trávy), který má kořeny honě hluboko a konkrétně ta tráva nejde vytrhnout ani rýčem. Asi nezbyde nic jiného než to fakt jednou za měsíc (později asi za delší interval) ručně vyplít a okopat (také nejsem přítel zbytečné chemie).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika