Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím, že Petrovi z těch našich rad už musí jít hlava kolem..cool. Co člověk, to názor. Pokud se mu - jak píše - na pozemek těžší technika nedostane, bude to muset udělat ručně. Pokud si to bude chtít hodně usnadnit, tak bude dělat jámy benzínovým vrtákem (s rizikem pomalejšího růstu v prvních letech), nebo kopat ručně jámy.. Já osobně spíš než použití průmyslových hnojiv preferuji hnojení kompostem..

A jak se chlapi vy osobně díváte na hloubkové kypření - bez převracení vrstev? Já jsem se rozhodl pro tento způsob přípravy pozemku před výsadbou svého vinohradu. Nejprve jsem zaoral kompost (v množství 1 tuna / ar), do cca 20-30 cm a teď bude následovat prokypření hloubkovým kypřičem (hloubka 60 cm). Na jaře to nechám srovnat bránami a bud sázet.. Rozbor půdy jsem si nedělal - naši předci nic takového také nedělali a réva jim rostla..

Honza

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika