Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím jestli jsme se správně pochopili. Spíše jestli jsem správně pochopil já Váš příspěvek. Jsem v tomto směru absolutní amatér.

Kdybych to měl udělat po svém vyhraba, vyhrabal bych kameny a jiné "nečistoty" co jsou vidět na povrchu, navezl 10-15cm ornice rozhrnul, nechal usadit a provedl výsev trávy - což asi nebude správný postup laugh

Abych ještě upřesnil stávající stav - původní pozemek byl rovný (klasická neudržovaná zahrada), rekonstrukcí se krom všeho postavila nová přístavba a terasa, jelikož u terasy vzniklo velké převýšení musela být terasa "zahrabaná" do postupně ztraceného svahu - tento svah byl vytvořen hlínou, která se brala s výkopu základu pro přístavbu - stavaři nehleděli na povahu hlíny a tak to teď vypadá jak to vypadá - na povrchu nepoužitelný jil s kameny.

Vím, že kolem výsevů je dalších X faktorů ovlivňující kvalitu trávníku, o kterých nemám ani páru. Nevyžaduju anglický trávník, postačí mi klasický pěkně vypadající trávník.

Neplánuji a doufám že nebude nutné provést více než:
1. Navést ornici, rozhrnout a zasít trávu
nebo
2. Kultivátorem zkultivovat stávající jil, navést ornici, rozhrnout, zasít trávu

Otázkou je jestli to stačí odbít 1. možností?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika