Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Azbest je nebezpečný skutečně pouze při nadýchnutí, což samozřejmě při manipulaci s deskami nehrozí. Na zahrádce neplyne z azbestu žádné nebezpečí, azbest není kontaktní jed, nebezpečná jsou pouze jeho vlákna při nadýchání.

Pokud by tazatel desky odnesl do místnosti zde je nechal vyschnout a pak je hodiny v uzavřeném prostoru mlel drtičem odpadů a v prašném prostředí by se hodiny pohyboval, byla by to jiná.

Eternitové desky, prostě uložené mezi sutí, standardně skládkované mají na přírodu nulový negativní vliv.

Add vyhlášky a normy, soudruzi úřednici se opět překonali, normy jsou napsané tak hypertoficky, že podle přiblble napsané legislativy by člověk na uložení dvou použitých zářivek před jejich odvozem do sběrného dvora potřeboval povolení pro nakládaní s nebezpečnými odpady. To není žert, tuto příhodu popisuje rád poslanec Lobkowitz, který dostal za tuto věc pokutu a jen díky tomu zjistil, že podepsal legislativní paskvil, i navrhovatelé normy byli překvapeni, jak hodně se záměr zákona odlišuje od jeho praktické aplikace.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika