Příspěvky uživatele - dejavu26

Nemoc borovice, 29.10.2009
Mně zas uhynula takhle vejmutovka, taky jí rezly konečky jehlic, odborník to pak určil jako sypavku a prý toho je v poslední době hodně, bohužel. Srdce mne bolí, byla fakt krásná a zůstala po ní jen hnusná díra.
A co jsou tyto rostliny?, 12.2.2009 Obsahuje fotku
prní je snad nějaký pryskyřník, ale jaký? A druhý mi připomíná pouze kokořík,  8. je javor, to vim, ale druh? A 7. je javor jasanolisty? Pomozte, prosim :)
Co to je za strom?, 12.2.2009 Obsahuje fotku
Co to je za strom nebo keř, z něhož je malovaná tahle větévka? Vypadá to jako javor jasanolistý dle tvaru toho lístku, ale zas je to jiné uspořádáním listů na větvičce.
Co je to za rostlinu na fotce?, 11.2.2009
diky moc, mate pravdu, ale autorka se dusuje, ze to malovala podle utrzene zive rostliny z Vysociny a snazila se o zcela presne vyobrazeni.
Co je to za rostlinu na fotce?, 11.2.2009 Obsahuje fotku
Pozná někdo, co je to za rostlinu na tom obrázku, prosím? Bohužel víc vodítek k ní nemám, nejvíce mi připomíná něco mezi rují a červeným bezem, ale je to asi spíš květina...  
Malinik - co je to za nemoc?, 26.7.2007
patrne se jedna o žilkovanou chlorozu maliníku, což by napovídali i ti mravenci, protože nemoc přenášejí mšice. Hořčík zvyšuje obsah kyseliny askorbové v plodech. Jeho nedostatek se projevuje chlorózou starších listů. Později se objevuje listová... celý příspěvek >
Ostružiník nemoc, 26.7.2007
nevíte, o co se jedná? obrázek zde http://www.mihalicek.net/temp/nyx/ostruziny-v-haji.jpg
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika