Příspěvky uživatele - 107.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fazol šarlatový, 12.4.2017
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Kdy nejlépe vyset fazol šarlatový? Je potřeba, aby rostliny vzešly až po "zmrzlých"? Jak dlouho klíčí? Děkuji.
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 30.3.2017
Když jsem sazenice rajčat přepichovala do větších květináčků, zahrabala jsem je po děložní listy. Od té doby se mi ale docela vytáhly, tak jsem se chtěla zeptat, jestli je můžu zahrabat ještě výš. Chci říct, jestli jim ty děložní lístky můžu překrýt... celý příspěvek >
Kde sehnat vyšší sadbové kontejnery?, 20.3.2017
Co třeba takové ty velké kelímky od Coca Coly? V těch by to nešlo? Nevím, ptám se - je možné, že by se rozložily. Nikdy jsem to nezkoušel.
Rychlerostoucí popínavka do stínu, 7.3.2017
Dobrý den, poraďte mi prosím, jakou rychlerostoucí popínavku vysadit do stínu (SZ strana domu, slunce tam svítí jen navečer). Nemusí kvést, cílem je zelená stěna místo drátěného plotového dílce (výška 2,5m), pokud možno už letos v létě. Existuje... celý příspěvek >
Kiwi jako živý plot, 18.1.2017
Žádné zkušenosti a tipy?
Kvalita domacej palenky, 8.11.2016
Pánové, opět musím moc poděkovat za Vaše cenné rady a názory. Moc děkuji, a přeji hezký den. P.S.: Myslím si, že ona "ješitnost" k tomuto "oboru" trochu patří... Děkuji, Saša.
Meruňka - naprasklá větvička a vytékající smola, 5.8.2016
Díky moc. Nafotím a doplním.
Meruňka - naprasklá větvička a vytékající smola, 5.8.2016
Díky moc za reakci. Jsem zahradník začátečník, tak se moc nevyznám a jsem moc rád za pomoc. 1) Monoliovou spálu jsem teda netipoval. Myslel jsem si, že ta se projevuje uschlými konci větví atd. - ta větev je naprasklá už měsíc, možná dva,... celý příspěvek >
Meruňka - naprasklá větvička a vytékající smola, 5.8.2016
Prosím vás o radu: U meruňky, zasazené letos na jaře, mi napraskla jedna větev (jakoby se rozštěpila kůra) a vytéká z ní smola. Poraďte mi prosím, co s tím. Nevím, jestli to je nebo není vážné - každopádně nechci o tu meruňku přijít. A ještě... celý příspěvek >
Jak daleko od sebe sázet kamčatské borůvky?, 2.8.2016
Poraďte mi prosím, jak daleko od sebe optimálně (abych co nejvíc ušetřil místo, ale zároveň kamčatky nijak nestrádaly) sázet kamčatské borůvky. Díky.
Zimolez kamčatský - stanoviště, 27.7.2016
Taky právě vybírám nějaké zimolezy. Mohu poprosit o vaše zkušenosti s odrůdami, které pěstujete? Které vám nejvíce chutnají? Které mají nevyšší výnosy? Díky :-)
Rašení výhonů kanadské borůvky, 18.4.2016
Jsem a tom podobně, taky jsem loni na podzim vysadil tři 2-3leté borůvky (Spartan, Bluecrop, Elliott), a teď zjara jen začaly rašit listy na těch původních výhonech, žádný nový výhon myslím nepřibyl (jen asi u dvou si nejsem úplně jistý).
Kanadská borůvka - Spartan, Bluecrop, Elliott, 30.3.2016
Přesně to mám v plánu, ale jsem nedočkavec, tak zkouším, jestli s kombinací těchto odrůd (třeba i jen dvou z nich) někdo už nemá praktické zkušenosti :-)
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika