Příspěvky uživatele - 99.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sázení brambor ještě v červnu?, 17.6.2016
Ty letošní nevyrostou! Zkoušel jsem to! Jedině loňské, ty porostou.
Cesnek mi nejde jako babicce, 11.6.2016
pro xx160.173 u nás v podstate uz měsic nesprchlo - a to je kde?.Tady také nesprchlo.-viz uživ.nastavení
Mala brokolice kvete, 11.6.2016
Brokolici se mi daří lépe na podzim, asi na ně bylo už dost teplo. Převážně br. Vitamina měla malé růžice a brzo vybíhala do květu.
Jak urychlit rozklad drnů?, 9.6.2016
Hlavně každou žížalku tam přihodit.Já je také přihazuji, pomáhají zpracovat v kompostovku.
Uskladnění cibule a brambor vedle sebe, 3.6.2016
Záleží jaký je sklep. Bohužel, mám malý sklep, tudíž skladuji jablka i brambory, kořenovou zeleninu ve stejném sklepě. Brambory i zeleninu přikrývám. Když jsem nepřikrýval tak jablka byla,,cítit" sklepem. Navíc jablka,,vydechují" etylén což, vadí... celý příspěvek >
Jak se jmenuje?, 2.6.2016
Ze snímku nepoznám jestli je to Gingo biloba-česky Jinan dvoulaločný, není listnáč ale kupodivu jehličnan.
Kampak jste se slimaci letos podeli?, 31.5.2016
Bez slimáků se obejdu!!!
Staré VP - jak je dát do pořádku?, 26.5.2016
Mám dvě VP meruňky 28let a ta jedna vypadá skoro podobně a stále rodí nejvice ze všech 3ks VP. Tak stále ji děkuji za bohatou úrodu a ona rodí pořád. Nechávám ji dožít.  I letos cosi urodí, navzdory mrazíkům. A to jsem před lety nad ní udělal... celý příspěvek >
Co je to za ořešák?, 19.5.2016
Proč se ptáte zde? Měl jste se zeptat majitele zahradnictví. Já si myslím, že se asi jedná o ořešák s červenými jádry ořechů.Třeba chtěl být majitel zahradnictví zajímavavější. Byl ten ořešák roubovaný nebo semenáč?
Vajíčka nějakého hmyzu?, 14.5.2016
Doposud nikdo neodpověděl, ani já taky neodpovím. Že by slimák, hlemýžď v tuto roční dobu a v takovém množství??? Pavoučí vejce to také asi nebudou. Doufám, že se tu najdou znalci co by mohli identifikovat!!! Hlavně, aby dotaz nezapadl.
Prumer otvoru pro kapkovou zavlahu, 9.5.2016
Také i mne to zajímá. Při výšce 1,5m (dno nádrže?) to asi bude malá nepatrná dírečka, asi jako píchnutí špendlíkem, aby se záhon nepřemokřil! Poraďte!
Namocenie semien do vody pred vysadbou, 4.5.2016
Namočením zjistíte max. klíčivost semen.
Pestovali jste okru?, 4.5.2016
Nevím co je okra?
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 2.5.2016
Dočkej času jako husa klasu! Uvidíme za měsíc, pořípadě v červenci při sklizni. Moje meruňky nepostihl asi ani tolik mráz jako monilia laxa.
Moniliu nebo namrznutí?, 2.5.2016
Tak jsem se na to o víkendu podíval, podle vzhledu to bude asi monília. Kdyby větvičky byly namrznuté, bylo by to asi více a stejnoměrně postižené.  Nikdy jsem moniliu neměl.(Taky jsem nikdy nestříkal) Nejvíce mám postiženou 10-ti letou VP... celý příspěvek >
Další diskuze:  6,  7  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika