Příspěvky uživatele - 112.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rakytník řešetlákový, 19.3.2013
Prakticky u žádné šlechtěné odrůdy rakytníku se nemusíš bát, že by ti nekontrolovaně pokryl zahradu. Případné odnože se objevují spíše poblíž hlavního kmínku a pokud se nějaký dostane mimo požadovaný prostor, tak ho jednoduše ušmikneš/pokosíš.
Plodnost kamčatské borůvky, 22.2.2013
Některé odrůdy mohou být částečně samosprašné, ale i přesto je přítomnost opylovače nezbytná. Seriózní prodejci to u zimolezů uvádějí. Minulé jaro jsem měl taky 2 deka na keříku (a na některých vůbec nic), letos to podle průběhu zimy vypadá na... celý příspěvek >
Plodnost kamčatské borůvky, 22.2.2013
Co to znamená "úroda nic moc"? Desetileté keře by měly být v optimálním stádiu plodnosti, což znamená, že z jednoho lze sklidit tak 2-3 kg plodů. Mohou se vyskytnout výjímky - vhodná odrůda v ideálních podmínkách může poskytnout i více jak 5kg, ale... celý příspěvek >
Jaký muchovník pořídit?, 11.2.2013
Chuťově mi PW přijde srovnatelný s muchovníky olšolistými, ale je potřeba počítat s jeho pomalejším růstem. Může trvat třeba i 4 roky než dosáhne výšky 1m, kdežto třeba Smoky bude mít tou dobou již 2 - 3m.
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika