Příspěvky uživatele - 176.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kukurica - usychanie rastlín - housenka, 23.6.2013
Larvy brouka Bázlivce kukuřičného ožírají kořeny kukuřice jestli je to on tak je to karanténí škůdce.
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013
Za vysokých teplot a těch jsme si teď užili špatně klíčí pyl a tak mouhou rajčata ve foliovníku mít problém, uvidíte jak to bude příští týden má se ochladit. Teď ty teploty byly moc i na rajčata venku.
Lilie a černé housenky, 6.6.2013
Nebyly to larvy chřestovníčka liliového takový jasně červený brouk.  Larva je černá jakoby ulepená. Já ty brouky sbírám a kontroluuji listy aby nebyly nakladená vejce. Chemicky většinou neošetřuji.
Nesprávná výsadba a umístění clematisu?, 5.6.2013
Pokud plaménky kvetou do června tak řežeme po odkvětu buď prosvětlíme nebo tvarujeme na jaře ustřihneme pouze omrzlé výhony nebo pokud chceme starší rostlinu zmladit. Tato skupina kvete na loňském dřevě. Ty druhy které kvetou od července řežeme na... celý příspěvek >
Nesprávná výsadba a umístění clematisu?, 3.6.2013
Co se pokusit nějak ukotvit mřížku dole v zemi a pod stříškou když přesahuje. Zálivka postačí vydatnější dávka méně často dá se řešit i jako kapková závlaha. Ta iberka ke kořenům by byla vynikající je mrazuvzdorná a celý rok pěkná. 
Nesprávná výsadba a umístění clematisu?, 3.6.2013
Clemati má mít hlavu na slunci akořeny ve stínu k těm kořenům bych dala kameny placáky které se nezahřívají nebo kačírek případně podsadila některou půdokryvnou neinvazní rostlinou.
Rebarbora, 3.6.2013
pro jednou to vydrží pokud byste to dělala každý rok rostliny by slábly. Mladší rostlina je na to choulostivější starší zapěstované to neublíží, stačí pak něčím pohnojit a poroste opět jako z vody letos asi určitě.
Rajče de Barao, 1.6.2013
Tak jsem se dnes dívala a nejlépe se s počasím vyrovnává Zlatava Start letos nemám. V nádobách mám Stupické, keříková semarol nějaké červené a žluté hruškové, ty jsou na tom také dobře. Ve volné půdě je to bída cukety patizony okurky nic moc asi... celý příspěvek >
Treba teraz striekat preventivne rajciny proti plesni?, 1.6.2013
Ortiva je dobrá taky ji používám. Takhle brzo jsem rajčata nikdy neošetřovala, ale začínám vzhledem k charakteru počasí uvažovat, že je taky ošetřím asi příští týden to by mohlo vyjít aby to nesmyl déšť. Lepší je prevence než potom řešit co s nimi až... celý příspěvek >
(Ne)vhodné látky pro kvetoucí rajčata, 1.6.2013
Jakmile začnou rajčata kvést tak můžete dát kristalon plod a květ, jaký je rozdíl mezi ním a kristalonem gold nevím. Pokud rostlina má kvést nebo plodit tak musí být vyšší obsah draslíku v hnojivu, ten podporuje násadu plodů další kvetení nebo... celý příspěvek >
Poradíte co mi to vyrostlo, 1.6.2013
Acnistus australis mám ho doma jako větší nádobovou rostlinu ještě ale nekvete. Uchovávám ho přes zimu ve sklepě. Na jaře sestřihnu přihnojím krásně obrazí mám ho už několik let je to bezproblémová kytka.
Kvetak choroba, 30.5.2013
Nedostatek molybdenu způsobuje vyslepnutí košťálovin ale to není choroba jen fyziologická porucha, která doplněním živin vymizí. Podobně se projevuje květilka zelná a to je škůdce který vyžírá střed sazenice a ta pak netvoří hlávky nebo růžice tam by... celý příspěvek >
Ohniště z cihel, je to možná varianta?, 30.5.2013
My máme ze starých cihel postavený krb a udírnu nic nepraská ani nevybuchuje a obojí stojí a využívá se už asi 9 let.
Povalane zemiaky, 30.5.2013
v prvé řadě pokud počasí dovolí tak je ošetřete proti plísni. Nahrnout jen pokud to půjde, ale aby nedošlo k dalšímu mechanickému poškození. Při tomto počasí bude brzo hrozit plíseň.
Prosím o identifikaci rostlin z fotografií, 28.5.2013
Platycodon-trvalka takový modrý, růžový nebo bílý zvonek
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika