Příspěvky uživatele - 8.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je s třešněma?, 17.6.2013
Posuďte polohu svých a sousedových třešní vzhledem ke směrům větru a polím. Mohlo by jít o úlet postřiku.
Koruna tvaru deštník, 16.6.2013
Ten buk je také dobrý návrh, krásný exemplář mají ve Svobodě nad Úpou (pokud jim ho nevzala voda).
Koruna tvaru deštník, 15.6.2013
Nedávno jsem ji doporučoval a udělám to zase: Betula pendula 'Youngii', podívejte se na ni třeba sem.
Rajčata, kroutí se vrcholy, 14.6.2013
Časté téma, viz třeba zde
Luna - problem, 14.6.2013
Jak udržujete ten úhor? Není přiotrávená herbicidem?
Doporučíte nám okrasný strom popř. keř cca 2 m vysoký, 13.6.2013
To záleží, jak je naroubovaná a vedená. Bývá naroubovaná na kmínku a pak už moc do výšky nejde, spíše padá dolů (i když jde vyvazovat). Nebo bývá roubovaná v krčku a pak ji vedete vysoko, jak chcete.
Doporučíte nám okrasný strom popř. keř cca 2 m vysoký, 13.6.2013
Co třeba bříza Betula pendula 'Youngii'?
Zastříhávání rajčat?, 11.6.2013
To je jenom půlka pravdy. V listech se sice tvoří organické látky, ale zase odčerpávají anorganické živiny z půdy a zvyšují odpar.
Srstky - lámou se větvičky, 7.6.2013
Ano, bude to touto odrůdou, můj Pax to dělá také. Ulomily se ale pouze dva výhony, zbylých je dost, takže mi to zatím moc nevadí.
Listy na hrušních, 7.6.2013
Úžasné, to je jak učebnice chorob a škůdců. Ten osmý obrázek by mohla být bodruška a desátý bejlomorka.
Cena okrasného jezírka, 6.6.2013
To jezírko je celkem velké, mně ta cena připadá přiměřená. Zvlášť, když zahrnuje dopravu (kamenů k vám, hlíny od vás) a terénní práce, což jsou položky, na které firmy rády "zapomínají".
Jak jste dopadli s úrodou?, 6.6.2013
Králíci jsou hezcí. Já bych je choval hned, ale rodina mi svorně oznámila, že je odmítá jíst (ze soucitu). K tomu tulipánu: Ta barva může být v pořádku, skutečně modrý pokud vím neexistuje. Je spíš "do modra", asi jako modrý králík nebo modrá... celý příspěvek >
Škůdce v rajčatech, 30.5.2013
Na to může odpovědět jen tazatel, jestli má slámu ošetřenou herbicidem. Pokud ano, pak se vzdávám, bylo by to asi tím. Snažím se to tu trochu relativizovat ze dvou důvodů. Jednak mohou existovat i jiné příčiny tohoto stavu rostlin a jednak se... celý příspěvek >
Škůdce v rajčatech, 30.5.2013
Ano, toto asi není běžné svinování listů. Spíše nějaká choroba. Když tazatel tvrdí, že nepoužívá herbicidy, nekupuje substráty, má vlastní hnůj z vlastní slámy, a přesto by to mělo být způsobeno herbicidy, jak by potom dopadla všechna ostatní rajčata... celý příspěvek >
Škůdce v rajčatech, 29.5.2013
Tady se nějak usadil axiom, že každé svinování listů je vlivem herbicidů. Ale jsou i jiné možné příčiny: nadbytek dusíku, velké rozdíly mezi denními a nočními teplotami... Některé odrůdy jsou na to citlivější.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika