Příspěvky uživatele - 161.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problémy s plechovou udírnou, 22.2.2018
rpstylle díky a určitě se ozvu na e-mail ať to tady nezahltím blbostma. S uzením začínám jak jsem psal, tak budu psát asi často.Po té jehle se podívám, máme tady dobře zasobené železářství, ale mají tam i spoustu věcí na zabijačky atd.
Problémy s plechovou udírnou, 21.2.2018
A kde jste tu jehlu koupili? v domácích potřebách nebo přes internet? Je jich víc druhů a podle čeho vybírat?Dík za trpělivost se mnou začátečníkem.Pavel
Problémy s plechovou udírnou, 21.2.2018
Zdravím všechny, vidím že co jedinec tak jiný názor. No já dělal jako  "rpstylle" akorát jsem dal nasucho 30g soli na 1kg masa a vetřel česnek a na lák jsem dal 150g soli na 1,5l vody. Což vidím podle vašich názorů i podle ochutnávky je prostě moc.... celý příspěvek >
Problémy s plechovou udírnou, 19.2.2018
Zdravím, tak včera jsme konečně naložené bůčky vyudili. Dal jsem na vaše rady. Bůčky jsem nechal vcelku, udil na 60stupňů asi 8 hodin. Vysledek je asi nejlepší od začátků našeho uzení. Maso jsem před vložením do udírny 3/4 hod rozvlažil. Jediné co mě... celý příspěvek >
Problémy s plechovou udírnou, 27.1.2018
Tak všem díky. Z každého příspěvku si něco vezmu k srdci. Bůčky nebudu půlit a zkusím i ty mokré polena.Bohužel s tím komínem už asi nic neudělám... Samozřejmě maso zkusím rozvlažit. Uečitě dám vědět jak jsme dopadli.
Problémy s plechovou udírnou, 26.1.2018
Je to udírna Impulz a měla by opravdu fungovat i bez komínu.Asi máte pravdu s teplotou toho masa. Příští várku zkusím rozvlažit. Dokonce mi někdo radil ať na rozdělaný oheň v topeništi nasypu zvlhčené piliny. Že to maso nebude tak osychat. No řeknu... celý příspěvek >
Problémy s plechovou udírnou, 26.1.2018 Obsahuje fotku
Není to klasický komín. Koupili jsme plechovou udírnu jako celek. A nahoře je pouze otvor odkud vychází kouř. Dá se regulovat klapkou. Nic víc jako příslušenství k tomu výrobce nenabízel. Tudíž by to mělo fungovat. Ale jak jsem psal tah je dobrý.... celý příspěvek >
Problémy s plechovou udírnou, 26.1.2018
Díky za reakci. No teplotu jsem držel mezi 60-70 stupni.Nějakých 5 hodin. Máme topeniště přímo v udírně dole. Nad ním je ochranný plech, aby oheň nesálal přímo na maso. tah je dobrý-spodní sání i vrchní komínek zcela otevřený. Proto ten dodat ohledně... celý příspěvek >
Problémy s plechovou udírnou, 25.1.2018
Dobrý den, máme také plechovou dvouplášťovou udírnu jen krátce, ale máme podobné problémy s uzením. Ještě se nám nepodařilo maso nebo klobásy vyudit do zlatova. teplotu hlídáme i vysušení udírny před uzením, ale maso které udíme podle rad na... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 15.1.2018
Dobrý den, jak naložit vepřová žebírka na uzení? Zmiňují se zde převážně velké kusy masa, jako např.bůčky, ale o žebrech nic. Myslím kolik soli na kg a na jak dlouho? Někde jsem četla, že se žebírka před uzením povaří. Máte prosím někdo zkušenost?... celý příspěvek >
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 7.12.2014
Mě odporná není, asi začnu čurat ke švestkám :-) Tonda 2
Brutálně špinavé demižony - co s tím, 4.12.2014
Na čistění lahví, usazenin uvnitř, jsem používal malé množství kyseliny solné, myslím 31%. Tonda
Šarka švestek, 20.11.2014
Stará diskuse, ale napadá mne, zda má cenu používat rouby, které jsou zaručeně bezvirozní, předpokládám ty z Litoměřic, nebo použít i rouby od přátel? Šárka je totiž všude kolem a stejně dříve či později se strom nakazí šárkou. Děkuji za vaše... celý příspěvek >
Roubovací nůžky, 20.11.2014
Doporučuji ostrý nůž, praktičtější
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 11.11.2014
Svatá pravda, co člověk, to jiná chuť a co nám chutnalo jako malým, je v pozdějším věku o něčem jiném. Zůstala jen vzpomínka, jestli nevytěsnila to horší z té chuti? Nejlepší východisko, milovat, co jsme si vybrali. Tonda
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika