Příspěvky uživatele - 48.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řasa v jezírku teď na jaře, 2.4.2012
Kurna škoda, že tady ten názor nebyl dříve, mynulý týden jsem byl v Azaru u pana Řehoře a já blbec se nenapil. Nic není ztraceno, do konce dubna pojedu pro kytky do jezera, tak dám vědět a jestli bude slaná...
Řasa v jezírku teď na jaře, 2.4.2012
Hmm, takže pan Hrkal solí a nám pitomcum prodává drahé neúčiné prostředky, aby jsme si pokurvili PH a mazali koupit ocet, taky názor. Tak pane Hrkale solíte, nebo ne? A pravdu, jinak se propadnete do jezírkářského pekla  :-).
Řasa v jezírku teď na jaře, 1.4.2012
No a vydrží to ty ryby a rostliny nebo ne, to je potřeba říci, podělat si jezero solí tak do toho bez zkušeností jiných nejdu. Má to tak ještě někdo?Solí někdo svoje jezírko? V.
Řasa v jezírku teď na jaře, 31.3.2012
Hmm zajímavé, má s tím ještě někdo zkušenost? Já bych tam musel nasypat tak 200kg soli. To bych se asi bál...
Vlaknita rasa, 29.3.2012
Já to vidím na ruční práci, loni jsem to dělal v neoprénu a letos to nevidím jinak. hodně zdaru V.
Výroba filtru, 28.3.2012
OK díky za odpověď. V.
Výroba filtru, 28.3.2012
Dobrý den, píšete že jste pořídil síto za cca 12OO Kč, můžete prosím upřesnit kolik má mikronů a případně kde jste ho koupil? Díky V.
Fotky jezírek a filtrací, 25.3.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer, tak i já přidávám foto dvou jezírek, vybudoval jsem je před dvěma lety. Z počátku jsem si myslel že příroda to zařídí a bude krásné čisté jezírko, jediné čím jsem chtěl pomoci bylo čerpadlo a hodně kytek, ať se voda hejbe.Omyl přátelé... celý příspěvek >
Africká fialka, 24.8.2011
Páni, tak ony snad pokvetou. Strašně jsem je zdemolovala, nezalévám, nehnojím, a objevují se poupata. Asi to žádné pugéty nebudou ale pokvetou. I přes tu devastaci vypadají stále dobře. dík za rady. M.
Přísavník, 9.8.2011 Obsahuje fotku
Zasílám foto plotu z kari sítě porostlé přísavníkem, jak je vidět, po pár letech síť obrostla a prakticky není vidět. Zatím drží, doufám, že tomu bude i nadále. Žádný velký nepořádek nepozoruji.
Africká fialka, 9.8.2011
Díky, to už dělám pravidelně, že vylamuji spodní listy.Dorostou rychle ale stejně nekvetou.Zkusím je nechat na suchu, snad se začnou nějak bránit. Za každou radu dík. M.
Africká fialka, 5.8.2011
Děkuji, v květinářství mi poradili kristalon, po něm prý vykvete i koště. Zkusím nehnojit a trochu toho sucha, snad se zadaří. Dcera má dvě, jsou ošklivé, listy svěšené, nezalévá, nehnojí ale kvetou. No, já jsem je chtěla mít krásné a ještě v květu,... celý příspěvek >
Africká fialka, 4.8.2011
Prosím o radu, mé fialky jsou velice krásné, silné ale bohužel nechtějí kvést.Hnojím kristalonem, není to k ničemu. Světlo mají rozptýlené, jsou na jihovýchodní straně na schodišti, A nic, tak nevím. Děkuji za každou radu. M.
Kapková závlaha - rozebírání na zimu, 4.4.2010
Dobrý den, chci použít kapkovou závlahu na zeleninové záhony na menší zahradě. Kvůli rytí bude nutné závlahu každý podzim rozebrat. Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s rozebíráním a opětovným sestavováním kapkovacího potrubí. Jak se to odráží... celý příspěvek >
Mravenci, 1.5.2009
Ja s mravenci bojuji zatím marně a taky na to nemám moc času. Ale našel jsem na netu pár věcí proti mravencům, které hodlám vyzkoušet. Gel Biolit Plus Gel proti mravencům. Existuje i od jiných výrobců. Dále mě zaujal ultrazvukový plašič mravenců,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika