Příspěvky uživatele - 144.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazík, 10.6.2011
Prosím poraďte, jedno víno po zmrznutí už nevyrašilo. Myslíte, že ještě vyraší?
Okurky ve skleníku, 8.6.2011
Já bych jí neodstraňovala. Asi to bude opylovač jak říká Mirek. V diskuzi: Linda F1 jsme také řešlili opylovače... nebude to stejné?
Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 4.6.2011
Prý by neměly být u sebe. Poradí někdo, jestli stačí cca 11 metrů? 
Bílá pěna na jahodách, 2.6.2011
Jéé šahat na to určitě nebudu , ale děkuju uklidnil jste mě. Já myslela, že nám chce někdo sníst jahody.
Bílá pěna na jahodách, 2.6.2011
Neví prosím někdo, co je bílá pěna na jahodách? Vypadá to jako plivanec. Bléé  A je to dole u srdíčka. Jo a viděla jsem to i na svlačci, kousek od jahod.
Ucvaknuté kedlubny, 25.5.2011
Tak už jsem tu příšeru asi vyhubila. Koupila jsem nové kedlubny a jsou na svém místě všechny už asi týden. A jedu už si také nikdo nevšímá. 
Ucvaknuté kedlubny, 13.5.2011
V jednom rohu skleníku byla prohrabaná díra zvenku. Tak jsem nasadila jed na myši a zmizel jed i další kedlubny 
Dvojité a trojité plody broskve, 12.5.2011
Mám také zdvojené plody a našla jsem toto:...Vysoká teplota a intenzivní sluneční záření může být u ovocných dřevin příčinou zdvojených plodů peckovin. Nejvíce údajů je o příčinách vzniku zdvojených plodů u peckovin, zejména švestky. Existuje... celý příspěvek >
Ucvaknuté kedlubny, 8.5.2011
O krtonožce jsem našla toto:...škodí při hloubení chodeb a na jaře před stavbou hnízd. Rozrývají půdu blízko pod povrchem, nad budovaným hnízdem překusují podzemní části rostlin. Já mám ukousané vršky. Když vytáhnu zbylý pahýl ze země, má krásné... celý příspěvek >
Ucvaknuté kedlubny, 6.5.2011
Včera jsem ucvaklé giganty hodila vedle skleníku. Cca 10ks. Měly už asi 20cm. Myslela jsem, ať si je tam dojí, ten kdo je nakousal. Dnes jsem je našla metr a půl daleko vtažené (zase jen na půl) pod trám, který leží pod plotem k sousedovi. Všechny... celý příspěvek >
Ucvaknuté kedlubny, 5.5.2011
Našla jsem sazeničky kedlubniček jakoby ucvakané nůžkami. Některé zůstali ležet v místě ucvaknutí, některé jsem našla napůl vtažené pod zem. Dírky v zemi zhruba centimetr. Kdo to dělá? Proti slimákům mám všude nasypaný ferramol.
Dírky v ředkvičkách, 1.5.2011
Mravenci mají cestičku kolem ředkviček, to je pravda. Ale jestli to dělají mravenci, divím se, že nesežerou všechno. Máme jich na zahradě asi 5 milionů a 300 tisíc k tomu. A jsou vykousané třeba jen tři ředkvičky v řádku.
Dírky v ředkvičkách, 1.5.2011 Obsahuje fotku
Kdo mi žere ředkvičky?
Růže jablíčková, 30.4.2011
Dobrý den, chtěla bych se optat jestli je růže jablíčková totožná s růží Karpatia a vydrží vitamín C když se zamrazí?Hodně špatně se suší.Děkuji
Utopené místo roubování, 22.4.2011 Obsahuje fotku
Tady je nová fotka. Tak jsme jí vykopali a zvedli nad terén. Přijde mi ale, že tam toho moc neraší. Co? 
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika