Příspěvky uživatele - 147.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Namrzla sadba brambor, 25.2.2011
Ještě se brambory nesází, zkuste jich pár doma v teple naklíčit. Pokud klíčky pojedou, je vše OK, Pokud budou všelijaké, nebo vůbec žádné, nesázet je.
Předpestováni salátu, 18.2.2011
15.září seji hustěji přímo na záhon do řádků salát HUMIL, do zámrazu solidně vyroste a na jaře přetrhám. V průběhu května jsou první hlávky.
Ako na slimáky?, 17.2.2011
Prosím Mirka o upřesnění "měděného" kolečka.Vystřihne kolečko z měděného plechu, nebo udělá kolečko z měděného drátu.? Obrázek mne víc než zaujal, Jsou tam slimáci po smrti a noví se hrnou.
Jak uchovat co nejdéle česnek, 14.2.2011
V měsíci říjnu jsem zkusmo dal vyloupané česneky do jedné skleničky od jogurtu se šroubovacím uzávěrem. Bez soli, bez oleje, jen tak nasucho. A dal jsem skleničku do mrazničky.Každý měsíc z toho část odeberu, a zkonzumuji.Abych věděl, jak pokus... celý příspěvek >
Kvalitní český česnek, 14.2.2011
"JEHO" česnek \pěstitele, o kterém se ve vlákně píše\ je běžně u nás v září a řijnu v semenářství v prodeji. Jinak "ON" už bere objednávky na podzimní výsadbu. Podle velkého zájmu, když občas sleduji jeho stránky, to letos stopne... celý příspěvek >
Poradte okurku, 11.2.2011
Já jsem okurky nikdy nestříkal, Vyhrávám na tom, že je seji brzy, 24.4. přímo na záhon. Než přijde plíseň, mám slněno-100 zavařených sklenic a pak zbytek úrody- přerostky na salát. Kdyby měl přijít mrazík, záhon přikryji folií.
Předpěstované brambory bez mandelinky, 10.2.2011
Už jsem to zde psal o mých dvou sousedech, kteří s úspěchem přesazují hodně předklíčené brambory \sazenice se zelenými lístky\ a o nichž předpokládám, že se při přesazování s rostlinou přílikš nemazlí. Usuzuji z toho, že přesazování brambory s... celý příspěvek >
Předpěstované brambory bez mandelinky, 10.2.2011
Loni jsem výnos sledoval i u mých tří odrůd brambor pěstovaných ve stejných podmínkách. Nejlepší výnos byl 1:12, pak 1:9 a poslední 1:6. Byl jsem tím dost překvapen. Proto zkušení bramboráři zahrádkáři radí sázet aspoň dvě odrůdy v jednom roce.
Předpěstované brambory bez mandelinky, 9.2.2011
Mí dva sousedé sadí brambory již několik let do krabic od mléka\1L\.Krabice jsou naskládané v zelených bedýnkách. Sází je kolem 19 března \ na Josefa\. Když má přijít mrazík, zakryjí je folií.Mají první brambory v okolí.V tomto případě se nejedná o... celý příspěvek >
Dýně hokkaido, 8.2.2011
K tomu opylování květů hokkaido. Na jiném vláknu zde bylo doporučení sázet v blízkosti saturejku nebo brutnák, která bohatě kvete a priláká včely a hmyz k opylování hokkaida.Tak to letos zkusím.
Tykev - poraďte, prosím, 5.2.2011
Potřebuji poradit, kterou tykev mám zasít, aby se dala zavařovat a zůstala tvrdá, nerozvařila se.
Slimáci, 31.1.2011
Mám stejný poznatek, nacházel jsem jich tam desítky, jen nevím, zda se tam nešli jen schovat přes den, do tmavého hustého a vlhkého prostředí
Kde sehnat lípu?, 21.1.2011
Jednu radu. Doporučuji koupit lípu ve školce nebo v zahradnictví. Mám před barákem 2 druhy lípy.Obě kvetou, ale jen z jedné se dá trhat květ na čaj. Ta druhá má květy oproti první velmi malé a málo.
Kde sehnat lípu?, 18.1.2011
Na semínka nespoléhejte, těžko se to laikovi ujímá, spíš je dobrý nápad ta lesní školka, nebo semenáčky kolem lipové aleje.
Máta, 13.1.2011
Doporučuji vyrýt mátu, odplevelit pozemek a mátu znovu nasadit. Máta roste intenzívně a přesazení ji jen prospěje
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika