Příspěvky uživatele - 147.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsev rajčat, 18.2.2011
Pardubice jsou na tom sice trochu jinak než vysočina, ale Váš postup je jednoduchý a zajímavý. Zkusím to letos, kdy mám na zahradu velmi málo času.
Prosim o radu jaky je to typ orchideje Dendrobium, 18.2.2011
Nevím, nevěnuji se tomu už roky, ale velmi pravděpodobně komerčně pěstovaná rostlina nebude chladnomilná, dosáhnout chladných podmínek je dost náročné=drahé. Takže můj tip je spíše tepomilná (temperovaná). Snažte se dodržet růstový cyklus rostliny,... celý příspěvek >
Předpestováni salátu, 18.2.2011
Přiznávám se, že jsem nenašel vhodnou technologii předpěstování raného salátu panelák - studený skleník. Prostě to nešlo. Takže jej potupně koupím nejdříve kdy jej vidím na tržišti. Funguje způsob se zimním salátem. Vydrží mráz a když může růst... celý příspěvek >
Trativod, 18.2.2011
Jen dodám, že by se neměl plést trativod s vsakovoací nádrží. Trativod je rýha v zemi, která má někde odtok do potoka, nebo kanalizace. Pokud to nikde nekončí = je to jen jáma v zemi s přítokem, pak je to vsakovací jímka.
Jaký dlouho kvetoucí keř před dům?, 16.2.2011
To souhlasit nemusíte, ale že mi zmrzla velká bohatá vajgélie a tři roky se potácela na okraji života a smrti je fakt. Budleiu jsem sázel několikrát po sobě a nikdy zimu nepřežila.
Krtek, hryzci - jak obnovit zničený trávník?, 15.2.2011
V první řadě byste musela zabránit ve vstupu žížalám. Řešení napsali předchozí. Zeminu rozhrabejte, odstraňte kameny, kde je propadlý povrch dosypte. Když už jsme u toho, stejně by mne zajímalo, jak to dělají na golfových hřištích, nebo anglických... celý příspěvek >
Hrášek ve skleníku, 14.2.2011
Asi máte prevdu, hrách má raději chladno. Na horách sejou hrách, na dolině čočku. Ve skleníku se asi moc dařit nebude, ověřené to nemám. Salát snáší střídání teplot dobře, dá se i raná kedlubna a ředkvička.
Poradte okurku, 11.2.2011
U nás v dubnu mzrne jen praští, to bych těch okurek moc nesklidil. A pravdu má pan Novosad v příspěvku níž, u nás je vlhko a plíseň každoročně bujná a vytrvalá. Odolnost neodolnost.
Štěpařský vosk ztuhl, 7.2.2011
Denaturovaným lihem, opatrně ohřát a zamíchat prcka. Za rok se vypaří, přidá se znovu.
Okurky nakládačky, 5.2.2011
A proč kupujete okurky v únoru?
Hnojení cibulek po odkvětu, 4.2.2011
Vykvetou i bez hnojení. Celý květ je připravený od loňska a jen se ze zásobního škrobu "nafoukne" a zabarví. Přihnojení působí na růst listů a cibule. Je dobré, pokud je to v miniaturním květináčku,  cibule přesadit do větší nádobky,... celý příspěvek >
Hnojení cibulek po odkvětu, 4.2.2011
Hnojit je můžete brzy před květem až krátce po odkvětu. Pak už mají cibuli hotovou. Nejlepší je to částečně napodzim a pak brzy na jaře. Cibuloviny vcelku moc živin nepotřebují.
Nepropíchnutelné kolečko, 29.1.2011
Nevěřím ani slovo ve smyslu tuhosti pěny. Pokud se nerozdrobí za půl roku, za rok zcela jistě při běžném zahradním použití.
Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011
Nevěřím tomu, že u nás někde mimo Břeclavska narostou v normálním vegetačním období poživatelné lilky. Žiju na vysočině, kde přestává mrznout v červnu a začíná v srpnu. To je sice extrém, ale vzhledem k tomu, že lilek je opravdu teplomilná zelenina,... celý příspěvek >
Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011
Nevěřím.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika